Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Δήμος Νέας Ιωνίας: Παραιτείται από Δημοτικός Σύμβουλος ο Ηρακλής Γκότσης

Δημοσιεύθηκε

στις

Μετά την αποχώρησή του από επικεφαλής της παράταξης “Ενότητα για τη Νέα Ιωνία”, ο κ. Ηρακλής Γκότσης παραιτείται και από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από σχετική επιστολή της παράταξης “Δημιουργία Αλληλεγγύη” και συγκεκριμένα του επικεφαλής κ. Παναγιώτη Μανούρη η οποία αναφέρει τα εξής:

“Η απόφαση του τ. Δημάρχου Ηρακλή Γκότση να παραιτηθεί από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου μας προκαλεί πολλαπλές σκέψεις και συναισθήματα.

Ο Ηρακλής Γκότσης, υπηρέτησε αρκετές δεκαετίες την πολιτική και έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στα πολιτικά δρώμενα της Νέας Ιωνίας.
Ασχέτως αν συμπίπτουμε ή όχι στις πολιτικές μας επιλογές ή αν συμφωνούσαμε πάντοτε με τις αποφάσεις που κλήθηκε να πάρει, οφείλω να του αναγνωρίσω συνέπεια στα πιστεύω και τις αρχές  του. Η όποια  αντιπαράθεση μας ήταν πάντοτε σε πολιτικό αυτοδιοικητικό επίπεδο και ενίοτε οδηγούσε και σε συγκλίσεις πάνω σε μείζονα για την πόλη ζητήματα.

Είναι ένας αγωνιστής της δημοκρατίας και υπέρμαχος της ελευθερίας του λόγου. Δεν είναι υπερόπτης, διαλέγεται με ήθος και αντιπαρατίθεται με επιχειρήματα. Ευθύς και έντιμος. Μπορεί να είσαι πολιτικός του αντίπαλος, αλλά δεν μπορείς να είσαι εχθρός του.

Έχει αφιερώσει σχεδόν όλη του τη ζωή στην προσπάθεια για το καλό της πόλης μας. Την ώρα του απολογισμού, είμαι βέβαιος ότι η πλάστιγγα της δίκαιης κρίσης θα κλίνει προς τη θετική πλευρά,  όχι μόνο για τις προθέσεις, αλλά και για τα πεπραγμένα του.

Φίλε Ηρακλή, μπορεί να αποχωρείς από θεσμικούς ρόλους, είμαι όμως βέβαιος ότι δεν θα πάψεις να νοιάζεσαι για την πόλη και τους συμπολίτες σου που  υπηρέτησες. Πιστεύω ότι και εσύ θα αισθάνεσαι δικαιωμένος από την ανταπόκριση του λαού της Νέας Ιωνίας και την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό σου όλα αυτά τα χρόνια .

Σε χαιρετούμε όλοι εγκάρδια και σε ευχαριστούμε.”

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ