Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Δήμος Κηφισιάς: Ευρωπαϊκό επιμορφωτικό σεμινάριο για εργαζομένους

Δημοσιεύθηκε

στις


Συνεχίζεται η επιμόρφωση των εργαζομένων στο Δήμο Κηφισιάς. Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμος μας συμμετέχει σε δράση ευρωπαϊκού προγράμματος όπου θα προσφερθούν στους συμμετέχοντες εξειδικευμένες γνώσεις σε θέματα Καινοτομίας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, με συντονιστή Πανεπιστήμιο της Ιρλανδίας.
Συγκεκριμένα, ο Δήμος Κηφισιάς αποδέχθηκε πρόταση συνεργασίας με τον ελληνικό εθνικό εταίρο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος FIERE –Furthering Innovative and Entrepreneurial Regions of Europe (Προώθηση Καινοτόμων και Επιχειρηματικών Ευρωπαϊκών Περιφερειών)  για την υλοποίηση της δράσης εκπαιδευτικού σεμιναρίου- εργαστηρίου (workshop) 20 στελεχών του Δήμου Κηφισιάς.
Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στο Αμφιθέατρο του Δήμου Κηφισιάς «Σταύρος Βόλκος» την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου και Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 15.00-19.00.
Η συνολική διάρκεια του σεμιναρίου είναι 8 ώρες και τα θέματα του είναι:
– Δημιουργικότητα και Καινοτομία στην Δημόσια Διοίκηση
– Αναλυτικός τρόπος σκέψης και Επινοητικότητα, για εντοπισμό αναγκών των Πολιτών
– Ηγεσία και Αποφασιστικότητα, για τόνωση της Καινοτομίας στην Δημόσια Διοίκηση.
Η εκπαίδευση θα γίνει από εξειδικευμένους εκπαιδευτές. Στους συμμετέχοντες θα δοθεί ειδικά διαμορφωμένο εκπαιδευτικό υλικό και μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα τους χορηγηθεί σχετική βεβαίωση συμμετοχής από τον οργανισμό- συντονιστή του προγράμματος το Πανεπιστήμιο της Ιρλανδία (Waterford Institute of Technology).

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ