Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Δήμος Αμαρουσίου: Η 17η δράση διάθεσης προϊόντων

Δημοσιεύθηκε

στις


Ο Δήμος Αμαρουσίου, εδώ και τέσσερα χρόνια, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου, κ. Γιώργου Πατούλη, στηρίζει τους πολίτες που δοκιμάζονται από την κρίση, διοργανώνοντας σταθερά και με επιτυχία δράσεις διάθεσης εγχώριων αγροτικών προϊόντων. Η επόμενη προγραμματισμένη, η 17η κατά σειρά, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Νοεμβρίου. Σε αυτή τη δράση περισσότεροι από 50 εγχώριοι παραγωγοί θα διαθέσουν πάνω από 120 διαφορετικά προϊόντα άριστης ποιότητας σε χαμηλές τιμές. Η αγορά των προϊόντων θα πραγματοποιηθεί στον χώρο στάθμευσης πίσω από το Ο.Α.Κ.Α επί της οδού Αμαρυσίας Αρτέμιδος από 8 π.μ. έως 2 μ.μ.
Η διαδικασία διάθεσης των προϊόντων και αυτή τη φορά θα γίνει άνευ τηλεφωνικής παραγγελίας με επιτόπια ελεύθερη πώληση στο σημείο της διανομής.
Οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία επί τόπου να δοκιμάσουν, να αγοράσουν και να ενημερωθούν απευθείας από τους παραγωγούς για τα προϊόντα που επιθυμούν να αγοράσουν. Επίσης, εάν κάποιο προϊόν δεν είναι της απολύτου αρεσκείας τους, έχουν τη δυνατότητα να το επιστρέψουν όσο διαρκεί η δράση.
Ο Δήμος Αμαρουσίου καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τον έλεγχο των προϊόντων αλλά και κατά την επιλογή των παραγωγών με σκοπό την εξασφάλιση της άριστης ποιότητας και της χαμηλής τιμής των προσφερόμενων προς πώληση αγαθών.
Για πληροφορίες και ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν από Δευτέρα έως Παρασκευή από 9 π.μ. έως 3 μ.μ. στα τηλ. 2132038349, 336, 080 και κατά το Σαββατοκύριακο στα τηλ. 2132038000, 001.
Για απευθείας ενημέρωση σχετικά με τις μελλοντικές δράσεις διάθεσης εγχώριων αγροτικών προϊόντων από τον Δήμο Αμαρουσίου, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] για να ενταχθούν στη λίστα των παραληπτών ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.
Η επόμενη εορταστική δράση έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015 λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ