Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Γιορτινή Νύχτα στο Μαρούσι

Δημοσιεύθηκε

στις



Μία «ξεχωριστή» Νύχτα θα ζήσουν οι επισκέπτες του Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου Αμαρουσίου το Σάββατο 4 Ιουλίου, από τις 7:00 το απόγευμα έως και μετά τα μεσάνυχτα. Πλούσια δρώμενα, λαϊκό γλέντι με πολυαγαπημένους καλλιτέχνες, καντάδες και κρητικό γλέντι, μοναδικές συναυλίες, σύγχρονη και μοντέρνα μουσική επιλεγμένη από αξιόλογους DJ, μαζί με κεράσματα στους πεζόδρομους του Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου και μία ποικιλία από πάρτι με πλούσια δώρα από τα εμπορικά καταστήματα της πόλης που θα είναι ανοικτά προσφέροντας ανταγωνιστικές τιμές και δελεαστικές εκπτώσεις, θα κάνουν τη βραδιά να μοιάζει μαγική.
Eίναι μια μεγάλη γιορτή που διοργανώνει για δεύτερη χρονιά ο Δήμος Αμαρουσίου, με πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Γιώργου Πατούλη σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Αμαρουσίου.
« Με στόχο τη διαρκή αναβάθμιση της ζωής στην πόλη και την τόνωση της τοπικής αγοράς δημιουργούμε μία ψυχαγωγική ατμόσφαιρα, ώστε οι επισκέπτες ευχάριστα να περπατήσουν στο πρόσφατα ανακαινισμένο Ιστορικό Εμπορικό Κέντρο και να επωφεληθούν από τις σημαντικές προσφορές των επιχειρήσεων.
Το Κέντρο της πόλη μας είναι ελκυστικό στον επισκέπτη, εύκολα προσβάσιμο και ο καθένας μπορεί να περιηγηθεί στους άνετους πεζόδρομους και να κάνει τις αγορές του από μία μεγάλη ποικιλία ποιοτικών προϊόντων που προσφέρονται σε προσιτές τιμές για όλους. Σας περιμένουμε, για μια βραδιά γεμάτη ψυχαγωγία και ευχάριστες εκπλήξεις.»

Πρόγραμμα
Πιο συγκεκριμένα, οι πεζόδρομοι του Αμαρουσίου θα φιλοξενήσουν τις παρακάτω εκδηλώσεις που θα διασκεδάσουν μικρούς και μεγάλους:

Μουσικά και καλλιτεχνικά δρώμενα στην Πλατεία Ηλεκτρικού Σταθμού με:
– Χρήστο Μενιδιάτη
-Σχολή Acroyoga Play n Fly της Νάνσυ Καπώνη
-Συγκρότημα CLICK ( mains tran pop)

Πλατεία Ηρώων
– Λαϊκό γλέντι με τους Χάρη Βαρθακούρη και Γρηγόρη Μπιθικώτση  με τη Χρύσα και το συγκρότημα τους.
-Κρητικό γλέντι  με το Σύλλογο της Ένωσης Κρητών Αμαρουσίου «Ο Κρηταγενής Ζευς» και κρητικά παραδοσιακά κεράσματα.

Πλατεία Κασταλίας
– Συναυλία της ορχήστρας του Δημοτικού Ωδείου, υπό την διεύθυνση της Φωτεινής Κοσκόρου
-Μοντέρνοι και παραδοσιακοί χοροί από τα χορευτικά τμήματα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού, υπό την Δ/νση του Γ. Φραγκάκη

Πλατεία Αγίας Λαύρας
-Κρητικοί χοροί από μικτό χορευτικό συγκρότημα της Ένωσης Κρητών Αμαρουσίου, του Συνδέσμου Κρητών Νέου Ηρακλείου και του Συλλόγου Κρητών Πετρούπολης.
-Καντάδα με κρητική μουσική στους δρόμους του Εμπορικού Ιστορικού Κέντρου του Αμαρουσίου με κατάληξη στην πλατεία Ηρώων, με τη συμμετοχή: Της Ένωσης Κρητών Αμαρουσίου « Ο Κρηταγενής Ζευς», της Ένωσης Κρητών Χαλανδρίου «Ο Ψηλορείτης», του Ιστορικού Λαογραφικού Οικομουσείου Αιγάλεω ( ΙΠΟΑ), της Πολιτιστικής Ένωσης «Κρήσσες», του Συλλόγου Ανωγειανών Αθηνών « Το Ιδαίον Άντρον», του Συλλόγου Κρητών Βύρωνα, του Συλλόγου Κρητών Ελληνικού « Ο Ψηλορείτης», του Συλλόγου Κρητών και Φίλων Ν. Πεντέλης « Η Αρετούσα», του Συλλόγου Κρητών Λυκόβρυσης Πεύκης « Ο Τάλος», του Συνδέσμου Κρητών Ν. Ηρακλείου Αττικής «Η Μεγαλόνησος».
Δρώμενα στους δρόμους του Ιστορικού Εμπορικού κέντρου Αμαρουσίου

Η διασκέδαση θα συνεχισθεί μετά τα μεσάνυχτα στα μπαράκια της αγοράς με πολλά πάρτι και φυσικά, δεν είναι απαραίτητο να είστε κάτοικος του Αμαρουσίου για να παρευρεθείτε.  

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ