Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

«Βόμβα» Μαντζουράνη για τις υποκλοπές: «Τρεις άνθρωποι είναι έτοιμοι να καταθέσουν»

Δημοσιεύθηκε

στις

«Βόμβα» έριξε ο δικηγόρος του Κώστα Βαξεβάνη υποστηρίζοντας ότι είναι έτοιμοι να καταθέσουν τρεις άνθρωποι για την υπόθεση των υποκλοπών και να αποκαλύψουν από πού έλαβαν εντολές.

Σε μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί προχώρησε ο δικηγόρος του Κώστα Βαξεβάνη μιλώντας για την περιβόητη υπόθεση με τις παρακολουθήσεις.

Όπως ισχυρίστηκε ο Γιάννης Μαντζουράνης, συνήγορος του Κώστα Βαξεβάνη, είναι διατεθειμένοι να καταθέσουν στις δικαστικές αρχές τρεις άνθρωποι οι οποίοι φέρονται να διενέργησαν τις υποκλοπές.

Ωστόσο, θέτουν τον απαράβατο όρο να τεθούν υπό το καθεστώς προστατευόμενων μαρτύρων, σύμφωνα με τον γνωστό δικηγόρο ο οποίος σημείωσε ότι τα τρία αυτά άτομα είναι έτοιμα να αποκαλύψουν ποιοι έδιναν τις εντολές και από ποιο χρόνο διέπρατταν ως δράστες τις παρακολουθήσεις.

«Δεν μπορούσε να γίνει παρακολούθηση του κ. Ανδρουλάκη εν αγνοία του κ. Μητσοτάκη, με πρωτοβουλία δηλαδή του κυρίου Κοντολέοντα και του κυρίου Δημητριάδη. Ο κ. Μητσοτάκης, όπως όλοι ανασφαλείς και αυταρχικοί ηγέτες, το πρώτο πράγμα που κάνουν είναι να παρακολουθούν το περιβάλλον τους» υποστήριξε ο κ. Μαντζουράνης μιλώντας στο Kontra Channel.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ