Ελάτε στην παρέα μας

Βριλησσίων

Βριλήσσια: Στον εισαγγελέα ο 49χρονος κομμωτής με τις κρυφές κάμερες

Δημοσιεύθηκε

στις

Συζήτηση έχει προκαλέσει η υπόθεση με τον 49χρονο κομμωτή ο οποίος συνελήφθη αφού διαπιστώθηκε ότι είχε βάλει κρυφές κάμερες στις τουαλέτες του κομμωτηρίου του στα Βριλήσσια.

Ο 49χρονος έκρυβε τις κάμερες σε ευρηματικά σημεία, μέσα στις τουαλέτες του καταστήματός στα Βριλήσσια.

Μάλιστα, εκτός από το κομμωτήριο, είχε μετατρέψει σε “Big Brother” και το σπίτι του, έχοντας τοποθετήσει κάμερες στην τουαλέτα και το δωμάτιο της κόρης της συζύγου του, καταγράφοντας τις προσωπικές της στιγμές.

Σύμφωνα με το MEGA η δικαιολογία που επικαλέστηκε μετά τη σύλληψή του ο 49χρονος ήταν ότι «είμαι εθισμένος στην πορνογραφία».

Εργαζόμενοι στο κομμωτήριο καταγγέλλουν, επίσης, ύποπτες επαφές του 49χρονου με άγνωστα άτομα τα οποία συναντούσε έξω από το κομμωτήριο για να του δίνει κάποια στικάκια με τον ίδιο να ισχυρίζεται ότι τα στικάκια αυτά περιείχαν τραγούδια που έγραφε ο ίδιος.

Οι Αρχές συνέλαβαν τον 49χρονο το Σάββατο (9/12) στα Βριλήσσια με την κατηγορία της παράβασης επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και το νόμο περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Έγινε έρευνα της Αστυνομίας κατόπιν καταγγελίας στον χώρο του κομμωτηρίου, όπου εντοπίστηκαν κρυφές κάμερες στις τουαλέτες καθώς και μικροποσότητα ναρκωτικών. Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν επίσης υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ