Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Βανδαλισμοί και κλοπές στο δημοτικό φωτισμό

Δημοσιεύθηκε

στις


Σε εξέλιξη είναι η αποκατάσταση του φωτισμού στο χώρο του Σκοπευτηρίου από συνεργεία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Καισαριανής.
Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε από το Δήμο, το υπόγειο δίκτυο παροχής ηλεκτρικού ρεύματος έχει καταστραφεί, έχουν κοπεί τα καλώδια και έχουν κλαπεί. Επίσης, υπάρχουν φθορές στα φωτιστικά στοιχεία, αλλά και στα pilar που συνδέονται οι παροχές.
 Στην προσπάθεια που έχει γίνει αποκατάστασης μιας γραμμής φωτισμού σε δύο ημέρες έγινε πάλι κλοπή του υπόγειου καλωδίου που είχε βάλει ο Δήμος.  Τα συνεργεία, όπως διαβεβαιώνει ο Δήμος, θα συνεχίσουν την προσπάθεια αποκατάστασης του φωτισμού. Ήδη τοποθέτησαν ήδη νέα υπόγεια καλώδια και  φωτιστικά στοιχεία ενώ αντικαθιστούν λάμπες  κ.λ.π.

«Χρειάζεται σε αυτή την προσπάθεια του Δήμου να συνδράμουν όλοι οι πολίτες της Καισαριανής να προστατέψουν την Δημόσια περιουσία, να αποτρέψουν και να απομονώσουν όσους καταστρέφουν – προκαλούν φθορές στις παιδικές χαρές – φωτισμό κ.λ.π.¨ είναι η έκκληση του Δήμου στους κατοίκους της πόλης.  

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ