Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

ΑΣΕΠ: 2.319 προσλήψεις στο δημόσιο, θέσεις εργασίας σε ΕΛΤΑ, δήμους και επιχειρήσεις

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε εξέλιξη αιτήσεις για προσλήψεις στο δημόσιο μέσω ΑΣΕΠ. Θέσεις εργασίας σε δήμους αλλά και δημόσιες επιχειρήσεις.

337 Προσλήψεις στη Γενική Διεύθυνση Αρχαιοτήτων & Πολιτιστικής Κληρονομιάς

Η Γενική Διεύθυνση Αρχαιοτήτων & Πολιτιστικής Κληρονομιάς ανακοινώνει την πρόσληψη 337 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση-υπεύθυνη δήλωση ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: https://sox.culture.gov.gr ή μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης https://www.gov.gr/ και συγκεκριμένα στον σύνδεσμο Εργασία και ασφάλιση -> Απασχόληση στο δημόσιο τομέα -> Αιτήσεις πρόσληψης προσωπικού στο Υπουργείο Πολιτισμού Για την είσοδο στην εφαρμογή συμπληρώνουν τους προσωπικούς κωδικούς taxisnet.

Εν συνεχεία επιλέγουν: «Διαγωνισμοί» → «Κάντε Αίτηση» προκειμένου να συμπληρώσουν τα πεδία της αίτησης, όπως αυτά προβλέπονται στο, κατά περίπτωση, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ ή ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ2ΔΕ/ΥΕ. Κατόπιν οι υποψήφιοι υποβάλουν την αίτηση ηλεκτρονικά μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

136 Προσλήψεις στον Οργανισμό Διαχείρισης και Ανάπτυξης Πολιτιστικών Πόρων

Ο Οργανισμός Διαχείρισης και Ανάπτυξης Πολιτιστικών Πόρων ανακοινώνει την πρόσληψη 136 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών.

Προκήρυξη για τις 1.843 μόνιμες προσλήψεις στο δημόσιο

Προκήρυξη για τις 1.843 μόνιμες προσλήψεις στο δημόσιο Προκήρυξη για τις 1.843 προσλήψεις, στην οποία μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μόνο οι επιτυχόντες του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού του ΑΣΕΠ που διεξήχθη τον Μάρτιο.

Πρόκειται για την προκήρυξη 2ΓΒ/2023 η οποία αφορά σε μόνιμες θέσεις εργασίας, οι οποίες θα καλυφθούν με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Τεχνολογικής Εκπαίδευσης από επιτυχόντες του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού (Β΄ Στάδιο) σε φορείς του δημοσίου, σύμφωνα με το άρθρο 8 του ν. 4765/2021.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής και δικαιολογητικών αρχίζει στις 17 Οκτωβρίου και ώρα 08:00 και λήγει στις 3 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 14:00.

Προϋπόθεση για όλους τους συμμετέχοντες είναι να κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα των προκηρυσσόμενων θέσεων, όπως αυτά αναγράφονται στο ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α’ και στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α’ (ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ/ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ).

Προκήρυξη για προσλήψεις στα ΕΛΤΑ

Σε προκήρυξη για την πρόσληψη δύο Γενικών Διευθυντών προχωρούν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία στο πλαίσιο της διαρκούς αναβάθμισης και στελέχωσης του ανθρώπινου δυναμικού τους. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση των ΕΛΤΑ , η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων λήγει στις 13 Οκτωβρίου 2023 και η προκήρυξη αφορά σε: Γενικό Διευθυντή Πληροφορικής και Γενικό Διευθυντή Υποστηρικτικών Λειτουργιών (με αρμοδιότητες σε θέματα προμηθειών και έργων).

Η προκήρυξη, με όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τα καθήκοντα, τα κριτήρια πρόσληψης και τη διαδικασία αξιολόγησης έχει αναρτηθεί εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ