Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Αργυρούπολη: Της έσπασε κεφάλι και πλευρά με τα χέρια – Σοκάρει το ιατροδικαστικό πόρισμα

Δημοσιεύθηκε

στις

Σοκάρουν τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έρευνας για τον άγριο ξυλοδαρμό της 40χρονης γυναίκας που σημειώθηκε στην Αργυρούπολη την περασμένη Παρασκευή.

Η γυναίκα που δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή, βρίσκεται σε ΜΕΘ του Ευαγγελισμού ύστερα από άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη από τον σύντροφο της. Υπενθυμίζεται ότι οι γιατροί για να κρατήσουν στη ζωή την 40χρονη αναγκάστηκαν να της κάνουν αποσυμπιεστική κρανιοτομία, όταν εκείνη έφτασε στο νοσοκομείο με το ΕΚΑΒ.

Ο ιατροδικαστής χαρακτηρίζει τα τραύματα του θύματος «εξόχως σοβαρά» μάλιστα τα σημάδια που εντόπισε στο σώμα της άτυχης γυναίκας μαρτυρούν ότι δεν ξυλοκοπήθηκε για πρώτη φορά την Παρασκευή.

Τα ευρήματα του ιατροδικαστικού πορίσματος

Τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεσης μαρτυρούν την βιαιότητα με την οποία ο δράστης χτυπούσε τη γυναίκα λίγο πριν εξαφανιστεί από το διαμέρισμά της Αργυρούπολης αφήνοντάς την ημιλυπόθυμη στο πάτωμα. Συγκεκριμένα ο ιατροδικαστής εντόπισε:

  • Βαριές κακώσεις σε κεφάλι και θώρακα
  • Σπασμένα πλευρά
  • Χτυπήματα με τα χέρια αλλά και χτυπήματα πολλά σε επίπεδη επιφάνεια. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι ο δράστης χτυπούσε την σύντροφό του με δύναμη στο πάτωμα ή στον τοίχο.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ