Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Από τους παραγωγούς στους πολίτες

Δημοσιεύθηκε

στις


Ο Δήμος Αμαρουσίου ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι η επόμενη προγραμματισμένη δράση αγροτικών προϊόντων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Νοεμβρίου. Η αγορά των προϊόντων θα πραγματοποιηθεί στο χώρο στάθμευσης πίσω από το Ο.Α.Κ.Α επί της οδού Αμαρυσίας Αρτέμιδος από 8 π.μ. έως 3 μ.μ. Η διαδικασία διάθεσης των προϊόντων θα γίνει άνευ τηλεφωνικής παραγγελίας με επιτόπια ελεύθερη πώληση στο σημείο της διανομής.
Από την πλευρά του Δήμου Αμαρουσίου επισημαίνεται πως  με δεδομένα το αίτημα εκατοντάδων πολιτών  και την αναγκαιότητα να διατηρηθούν οι εν λόγω αγορές εξαιτίας του οφέλους που υπάρχει σε μεγάλη μερίδα οικονομικά ευπαθών ομάδων, ο Δήμαρχος, κ. Γιώργος Πατούλης, εξασφάλισε με παρέμβασή του προς τον Υφυπουργό Ανάπτυξης κ. Γ. Γιακουμάτο, τη συνέχιση της πραγματοποίησης υπαίθριων αγορών αγροτικών προϊόντων υπό την οργανωτική ομπρέλα των δήμων και υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.  Η παρέμβαση κρίθηκε επιβεβλημένη κατόπιν της τεθείσας από τον περασμένο Μάιο με τον Νόμο 4264/2014 απαγόρευσης διάθεσης αγροτικών προϊόντων σε δήμους με πληθυσμό άνω των τριών χιλιάδων, γεγονός που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις στις τοπικές κοινωνίες.

Οι επόμενες δράσεις

Για τη διευκόλυνση των καταναλωτών, ο Δήμος Αμαρουσίου θέτει υπόψη τους και τον προγραμματισμό των δράσεων του με αγροτικά προϊόντα συνολικά για το 2014 και το 2015, ο οποίος έχει ως εξής:
• Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014
• Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015
• Κυριακή 5 Απριλίου 2015
• Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ