Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Απαγόρευση κυκλοφορίας σε Καρδίτσα και Φάρσαλα

Δημοσιεύθηκε

στις

Το 112 ήχησε στο Νομό Καρδίτσας και στην ευρύτερη περιοχή των Φαρσάλων, λόγω της εξέλιξης των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, και με εντολή της Αστυνομίας απαγορεύτηκε η κυκλοφορία

Το 112 ήχησε στο Νομό Καρδίτσας και στην ευρύτερη περιοχή των Φαρσάλων, λόγω της εξέλιξης των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, προχώρησε νωρίς το πρωί η Αστυνομία

Έχει κλείσει ο δρόμος Λάρισας – Φαρσάλων, ενώ στην Καρδίτσα η πυροσβεστική έχει ήδη λάβει κλήσεις για άντληση υδάτων από σπίτια.

Η κακοκαιρία θα συνεχιστεί έως την Πέμπτη 07-09-2023, προκαλώντας πολύ μεγάλα ύψη βροχής, σύμφωνα με το επικαιροποιημένο Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων που εκδόθηκε σήμερα από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Φθιώτιδα: Μήνυμα από το 112 για Σοφιάδα και Πετρίλια – «Απομακρυνθείτε προς Νέο Μοναστήρι»
Στη Φθιώτιδα, περίπου στις 9.00 οι κάτοικοι των περιοχών Σοφιάδα και Πετρίλια έλαβαν μήνυμα μέσω του 112 προκειμένου να απομακρυνθούν προς Νέο Μοναστήρι λόγω των πλημμυρικών φαινομένων που έχει προκαλέσει η κακοκαιρία.

Όπως ανακοίνωσε η Hellenic Train, διακόπηκε μέχρι νεοτέρας η σιδηροδρομική κυκλοφορία μεταξύ Λιανοκλαδίου – Λάρισας, λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που πλήττουν την περιοχή του Δοξαρά.

Προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 έλαβαν και οι πολίτες σε Μέθανα και Τροιζήνα λίγο μετά τις 8.00.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ