Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Απαγωγή Μαρκέλλας: Βαρύ το κατηγορητήριο για την 33χρονη – Ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη ζητά ο δικηγόρος της

Δημοσιεύθηκε

στις

Αίτημα για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για την κατηγορούμενη για την αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας αναμένεται να καταθέσει ο συνήγορός της, ενώ η 33χρονη θα απολογείται σήμερα, αντιμετωπίζοντας βαρύτατο κατηγορητήριο.

Η απολογία είναι σε εξέλιξη, ενώ αναμένεται να είναι μαραθώνια. Η 33χρονη βαρύνεται με επτά πράξεις, μεταξύ αυτών για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείριση σε ανήθικες ασχολίες, βιασμό, πορνογραφία ανηλίκων, προμήθεια και χορήγηση ναρκωτικών ουσιών.

Μετά το πέρας, ανακρίτρια και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την ποινική της μεταχείριση.

Η 33χρονη που συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα φέρεται να έχει αλλάξει στάση, καθώς, ο δικηγόρος της ενημέρωσε ότι η πελάτισσά του μπήκε στο νοσοκομείο όπου και εξετάστηκε, είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση και θα ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Ενώ αρχικά η κατηγορούμενη είχε αποδεχθεί τις κατηγορίες, τώρα υποστηρίζει ότι δεν απήγαγε το παιδί, αλλά είχε πρόθεση να το περιθάλψει, μιας και θεωρούσε ότι ήταν παραμελημένο.

Σημειώνεται ότι ήδη έχουν κινηθεί οι απαραίτητες διαδικασίες ώστε να διαπιστωθεί εάν η οικογένειά της μπορεί να κρατήσει την επιμέλεια της 10χρονης.

Το Σαββατοκύριακο, επίσης, ξέσπασε και δικηγορική κόντρα με τον πρόεδρο του δικηγορικού συλλόγου Θεσσαλονίκης να ζητά την παραπομπή του δικηγόρου της 33χρονης για δημοσιοποίηση στα ΜΜΕ στοιχείων της υπόθεσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ