Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Απίστευτο σκηνικό στα Βόρεια Προάστια: Μαθήτριες πιάστηκαν στα χέρια – Πώς εμπλέκεται ένας βιασμός

Δημοσιεύθηκε

στις

Άγριο επεισόδιο σημειώθηκε στη μέση του δρόμου στα βόρεια προάστια με πρωταγωνίστριες 15χρονες μαθήτριες.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το protothema.gr, το σκηνικό ξεκίνησε όταν μια 15χρονη μαθήτρια σε λύκειο της βορειοανατολικής Αττικής στο διάλειμμα πλησίασε συμμαθήτριά της και της ζήτησε να λύσουν μια παρεξήγηση που είχαν. Τα δυο κορίτσια άρχισαν να τσακώνονται με την πρώτη μαθήτρια να αποχωρεί σε μια προσπάθεια να εκτονώσει την κατάσταση.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, η 15χρονη συναντήθηκε με μια φίλη της στο Μαρούσι και της πρότεινε να πάνε να βρουν την κοπέλα με την οποία είχε διαπληκτιστεί στο σχολείο για να τα βρουν.

Έτσι, τα κορίτσια πήγαν σε πάρκο της περιοχής όπου συνάντησαν την συμμαθήτρια με την οποία η 15χρονη είχε διαφορές και η οποία βρισκόταν μαζί με άλλες τέσσερις φίλες της.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ανέβηκαν οι τόνοι και τότε η συμμαθήτρια μαζί με τις άλλες τέσσερις κοπέλες όρμησαν πάνω στην 15χρονη και άρχισαν να την βρίζουν χυδαία, να την φτύνουν και να την χαστουκίζουν.

 

Ο βιασμός πίσω από το περιστατικό

Αιτία της άγριας επίθεσης που δέχθηκε η 15χρονη φέρεται να είναι ένα περίεργο συμβάν που έχει να κάνει με έναν βιασμό.

Όπως ανέφερε η 15χρονη, οι συμμαθήτριες την χτύπησαν και την έφτυσαν λέγοντάς της ότι αν δεν ανακαλέσει όλα όσα έχει πει για έναν συμμαθητή της, ότι τη βίασε στις 19 του περασμένου Μαρτίου και δεν ζητήσει συγγνώμη μπροστά σε όλους τους συμμαθητές της στο σχολείο, θα της κάνουν κακό.

Η ίδια προσπάθησε να ξεφύγει και τελικά τα κατάφερε και αργά χθες το απόγευμα μετέβη στο Τμήμα Αμαρουσίου και κατήγγειλε το συμβάν. Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση προσπαθούν να ρίξουν φως και φυσικά να διαπιστώσουν τι ακριβώς έχει συμβεί κυρίως με την καταγγελία της μαθήτριας που αφορά στο κομμάτι του βιασμού.

 

 

[Πηγή: protothema.gr]

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ