Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Ανθρωποκυνηγητό για τους δράστες της Νέας Ιωνίας – Πού ρίχνουν το βάρος οι Αρχές για τον θάνατο του 37χρονου

Δημοσιεύθηκε

στις

Ανθρωποκυνηγήτο έχει ξεκινήσει η ΕΛΑΣ για την σύλληψη των δραστών που άνοιξαν πυρ σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία, σκοτώνοντας έναν 37χρονο υδραυλικό.

Βρέθηκε στο λάθος μέρος, την λάθος στιγμή και δυστυχώς το πλήρωσε με την ζωή του.  Ο 37χρονος υδραυλικός επισκέφτηκε το συγκεκριμένο καφέ για να παρακολουθήσει έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Δέχτηκε μία αδέσποτη σφαίρα και λίγο μετά κατέληξε στο νοσοκομείο.

Οι δράστες είναι γνώριμοι στις Αρχές. Πρόκειται για συμμορία 10 Αλβανών οι οποίοι είναι σκληροί κακοποιοί με διασυνδέσεις στον υπόκοσμο και οι οποίοι εμπλέκονται σε εκβιασμούς, διακίνηση ναρκωτικών και σωματεμπορία στο κέντρο της Αθήνας, και μάλιστα με έδρα τους ένα νυχτερινό μαγαζί στα Σεπόλια. Έχουν απασχολήσει πρόσφατα την Αστυνομία για επεισόδια με γνωστούς τράπερς, καθώς οι ίδιοι είναι μπράβοι τους.

Στο μικροσκόπιο των ερευνών μπαίνουν και τα δύο αμάξια που φαίνεται να έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην υπόθεση της συμμορίας.

Αστυνομικές πηγές, μάλιστα, αναφέρουν πως τα στοιχεία δείχνουν για ραντεβού των δραστών στη συγκεκριμένη καφετέρια καθώς φέρεται πως είχαν διάφορες μεταξύ τους.

Για άγνωστο λόγο οι δύο παρέες διαπληκτίζονται, η ένταση κλιμακώνεται και τότε ένας από τους 7 βγάζει το πιστόλι και πυροβολεί. Η μία από τις σφαίρες χτυπά τον άτυχο 37χρονο, που αμέριμνος παρακολουθούσε τον αγώνα.

Βγαίνει ο διανομέας και φωνάζει πυροβολισμοί – πυροβολισμοί πέστε όλοι κάτω. Μαζευόμαστε εμείς, ταραζόμαστε, κλείνουμε το μαγαζί όπως όπως, φεύγουμε και μετά μάθαμε ότι πέθανε ένα παιδί εδώ πέρα, ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας.

Γνωστοί στις Αρχές, με έδρα κλαμπ στα Σεπόλια

Σύμφωνα με πληροοφρίες, η συμμορία – στην οποία ανήκει και ο άνδρας που άνοιξε πυρ – αποτελείται από περίπου 10 άτομα, αλβανικής υπηκοότητας, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στη νύχτα σε υποθέσεις εκβιάσεων, διακίνησης ναρκωτικών και σωματεμπορίας.

Δρουν κατά βάση στο κέντρο της Αθήνας, κοντά στον σταθμό Λαρίσης, ενώ έδρα τους είναι ένα κλαμπ στα Σεπόλια, από το οποίο μάλιστα η συμμορία έχει πάρει και το όνομά της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η συμμορία των σκληρών κακοποιών έχει διασυνδέσεις με ποινικούς εντός των φυλακών, ενώ φαίνεται να λειτουργούν και σαν «σωματοφύλακες» γνωστών τράπερς, με εμπλοκές σε περιστατικά ξυλοδαρμών.

Εντοπίστηκε στο Γκύζη ένα από τα οχήματα της συμμορίας

Σημειώνεται, πως σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκε λίγο νωρίτερα στο Γκύζη ένα από τα οχήματα με τα οποία διέφυγαν οι δράστες του αιματηρού επεισοδίου.

Πρόκειται για ένα όχημα Μερσέντες – τύπου τζιπ – το οποίο ήταν κλεμμένο.

Για το συγκεκριμένο όχημα, υπήρχνα μαρτυρίες, ενώ μέσα από κάμερες ασφαλείας ταυτοποιήθηκε και η πινακίδα κυκλοφορίας.

Στο παρακάτω βίντεο φαίνεται το συγκεκριμένο όχημα να φεύγει από το σημείο του επεισόδιου, όπως έχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ