Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

“Αναλαμβάνουν δράση” 24 νέοι εργαζόμενοι στον Σ.Π.Α.Π.

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π.) ολοκλήρωσε τη διαδικασία πρόσληψης και αναλαμβάνουν πλέον υπηρεσία 24 συμβασιούχοι.

Πρόκειται για 22 εργαζόμενους με ειδικότητα εργατών – πυροφυλάκων και 2 εργαζόμενους με ειδικότητα οδηγών, οι οποίοι θα αποτελέσουν εποχικό προσωπικό, ενόψει της θερινής περιόδου, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών για το 2020 και συγκεκριμένα για άμεση συντήρηση, πυρασφάλεια και πυροπροστασία εντος των ορίων του Σ.Π.Α.Π., με τετράμηνη σύμβαση.

Ο Πρόεδρος του Σ.Π..Α.Π. Αντιπρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου και Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της Κ.Ε.Δ.Ε., Βλάσσης Σιώμος, κατά την ανάληψη των καθηκόντων των νέων εργαζομένων του Συνδέσμου έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Καλωσορίζω στο Σύνδεσμο τους νέους έκτακτους εργαζομένους μας, οι οποίοι μετά την εκπαίδευσή τους θα βοηθήσουν το Σύνδεσμό μας, να ολοκληρώσει την προετοιμασία του για τη θερινή περίοδο, καθώς θα στελεχωθούν πλήρως τα Πυροφυλάκια, θα πραγματοποιηθούν ακόμη περισσότερες δράσεις πυροφύλαξης, καθαρισμών και συντήρησης και φυσικά θα ενισχύσουν ακόμη πιο πολύ τον ιδιαίτερα υψηλό βαθμό ετοιμότητας στον οποίο βρίσκεται ο Σ.Π.Α.Π. σήμερα, μέχρι το τέλος της αντιπυρικής περιόδου που διανύουμε».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ