Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Αναβολή για τις 21 Δεκεμβρίου πήρε η Ρούλα Πισπιρίγκου για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας

Δημοσιεύθηκε

στις

Τρίτη προθεσμία για την απολογία της έλαβε η Ρούλα Πισπιρίγκου που έχει κληθεί για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της, μετά την αποδοχή από την ανακρίτρια της υπόθεσης ,του αιτήματος για την εξέταση νέων μαρτύρων, ιατροδικαστών που υπέβαλε η 34χρονη.

Η προσωρινά κρατούμενη για τον θάνατο της πρώτης κόρης της, Τζωρτζίνα έλαβε προθεσμία για τις 21 Δεκεμβρίου, μετά την απόφαση της ανακρίτριας να κάνει δεκτά τα αιτήματα που κατέθεσε ο συνήγορος της κατηγορουμένης Αλέξης Κούγιας για κλήτευση συγκεκριμένων μαρτύρων αλλά της ένστασης της, για ακυρότητα της προδικασίας.

Η ένσταση θα κριθεί τις επόμενες ημέρες από το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο.

Ο συνήγορος της 34χρονης Αλέξης Κούγιας ζητεί να κληθούν και να εξετασθούν ως μάρτυρες ειδικών γνώσεων οι: Χρήστος Κραββαρίτης, ιατροδικαστής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας, Φώτιος Χατζηνικολάου, αναπληρωτής καθηγητής ιατροδικαστικής στην Ιατρική Σχολή ΑΠΘ και Συμεών Μεσογίτης, ιατροδικαστής.

Επιπλέον, ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου ζητεί να κληθούν και να εξετασθούν συμπληρωματικά οι Νικόλαος Καρακούκης, Νικόλαος Καλόγρηας, Χρήστος Ευτυχιάδης αλλά και να εξετασθούν για πρώτη φορά οι καθηγήτρια Ιατροδικαστικής Χαρά Σπηλιοπούλου και ο καρδιολόγος Γεώργιος Σταυρουλάκης.

Ο κ. Κούγιας κατέθεσε επίσης αίτημα προκειμένου να κληθούν για κατάθεση ο ιατροδικαστής Σ. Τσαντίρης ,ο οποίος έχει κάνει τη νεκροψία-νεκροτομή κατ’ εντολή της Ρούλας Πισπιρίγκου για το θάνατο της Μαλένας, και η παθολογοανατόμος κ. Αντιγόνη Μητσέλου.

“Σήμερα είναι μία εξαιρετική μέρα για τη Δικαιοσύνη, γιατί η τακτική ανάκριση έκανε δεκτά όλα τα αιτήματά μας και η ανακρίτρια κ. Τζωρτζάτου, δέχτηκε ότι έπρεπε να έχουν εξεταστεί όλοι αυτοί οι μάρτυρες. Θα τους καλέσει όλους όσους αναφέρονται” τόνισε σε δηλώσεις του ο κ. Κούγιας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ