Ελάτε στην παρέα μας

Γλυφάδας

Ανάκληση άδειας έκθεσης κρητικών προϊόντων

Δημοσιεύθηκε

στις


Με απόφαση του Δημάρχου Γλυφάδας, κ. Γιώργου Παπανικολάου, η αρμόδια δημοτική υπηρεσία προχώρησε στην άμεση ανάκληση της άδειας που είχε χορηγηθεί για έκθεση κρητικών προϊόντων στην πλατεία Κατράκη.  
Συγκεκριμένα, ο Δήμος Γλυφάδας είχε παραχωρήσει κοινόχρηστο χώρο επιφάνειας 200 τετραγωνικών μέτρων για την πραγματοποίηση έκθεσης με θέμα «Η κρητική διατροφή και παράδοση», για τη χρονική περίοδο από 5 ως και 9 Νοεμβρίου.  
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου: «Οι διοργανωτές της έκθεσης παραβίασαν τους όρους και τις προϋποθέσεις της συμφωνίας παραχώρησης του υπαίθριου δημοτικού χώρου. Αυτό έγινε γνωστό στο Δήμο μετά από επιτόπιο έλεγχο, με τον οποίο διαπιστώθηκε ότι οι εκθέτες προχώρησαν στην πώληση προϊόντων χωρίς να διαθέτουν την απαιτούμενη από το νόμο άδεια υπαίθριου εμπορίου. Το ίδιο αναφέρει και σε έγγραφό της η Αστυνομία, που μετέβη στο χώρο της έκθεσης. Αμέσως ο κ. Παπανικολάου έδωσε εντολή για ανάκληση της άδειας, λόγω παραβίασης του περιεχομένου της.  Πρέπει να γίνει σαφές προς κάθε κατεύθυνση ότι η δημοτική αρχή Γλυφάδας δεν θα ανεχθεί καμία παρανομία και καμία αυθαιρεσία που θα διαταράσσει την ομαλή λειτουργία της αγοράς της πόλης μας.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ