Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Αιτήσεις στο βρεφικό σταθμό

Δημοσιεύθηκε

στις


Ξεκίνησε από σήμερα  η υποβολή αιτήσεων για εγγραφές και επανεγγραφές βρεφών στον Βρεφικό Σταθμό της Κοινωφελούς Επιχείρησης Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας για την περίοδο 2015 – 2016. Η προθεσμία λήγει στις 31/7/2015  ημέρα Παρασκευή.
Παραλαβή εντύπων και υποβολή  αιτήσεων θα γίνεται στον Βρεφικό Σταθμό Κρυστάλλη 24 & Πεταλά Ν. Χαλκηδόνα  καθημερινά στις 8:00 με 9:00 το πρωί και στις 1:00 με 1:45 το μεσημέρι.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλ. 210 2511429 , κ. Παπαδάκη Μαρία.

Συμμετοχή στο πρόγραμμα επιδότησης τροφείων
Η Κοινωφελής Επιχείρηση Φιλ/φειας – Χαλ/νος πρόκειται να υποβάλλει αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ: «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» για το έτος 2015- 2016.
Εφόσον εγκριθεί η συμμετοχή της  και  αναδειχθεί ανάδοχος του έργου,  θα καλέσει όλους τους γονείς που πληρούν τις προϋποθέσεις να λάβουν μέρος στο πρόγραμμα  της ΕΕΤΑΑ ΑΕ και να υποβάλλουν την σχετική αίτηση .Περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις καθώς και ενημερωτικό υλικό θα μπορείτε να αναζητήσετε στο site της ΕΕΤΑΑ:www.eetaa.gr , στα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης :Αγ. Αναργύρων 11,Ν.Χαλκηδόνα και στον Βρεφικó Σταθμó  (Κρυστάλλη και Πεταλά).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ