Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Αγριεύει ο καιρός από σήμερα: Καμπανάκι Αρναούτογλου για «ανησυχητική κατάσταση»

Δημοσιεύθηκε

στις

«Πρέπει να ομολογήσω ότι ανησυχώ για τον καιρό του προσεχούς Σαββάτου», έγραφε χθες ο Γιάννης Καλλιάνος μιλώντας για την επερχόμενη κακοκαιρία: «Οι δείκτες αστάθειας για την ημέρα αυτή είναι ιδιαίτερα ανεβασμένοι που σημαίνει ότι οι καταιγίδες κατά τόπους θα είναι τόσο ισχυρές που θα οδηγήσουν πιθανότατα σε πλημμυρικά φαινόμενα».

Με καιρό τύπου «ΠΙ» θα κυλήσει η σημερινή και κυρίως η αυριανή ημέρα, με μια πιο οργανωμένη κακοκαιρία να «χτυπάει» τη χώρα το Σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, την Παρασκευή 3/11, θα έχουμε συννεφιές στα δυτικά, κεντρικά και τα βόρεια της χώρας, με την κακοκαιρία να ξεκινά με βροχές στα βορειοδυτικά.

Το Σάββατο 4/11, θα έχουμε επιδείνωση του καιρού από τα δυτικά με αποτέλεσμα να έχουμε μπόρες και καταιγίδες – κάτι που θα ισχύσει και για τα βόρεια τμήματα της χώρας.

Μάλιστα στο Ιόνιο θα έχουμε 8 και 9 μποφόρ, όπως και στα ορεινά τμήματα. Για αυτό χρειάζεται προσοχή σε όλες τις περιοχές που είναι εκτεθειμένες στους νοτιάδες.

Την Κυριακή 5/11 ο καιρός θα είναι καλός με ήλιο παντού, ενώ σε Ήπειρο, στα ορεινά της Στερεάς και της Θεσσαλίας ο καιρός θα παραμείνει φθινοπωρινός.

Τέλος τη Δευτέρα 6/11 τα όποια φαινόμενα θα επιμείνουν στην δυτική Ελλάδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ