Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Αγορά αγροτικών προϊόντων στο Μαρούσι

Δημοσιεύθηκε

στις


Με μεγάλη προσέλευση καταναλωτών, παρά τον άστατο καιρό, πραγματοποιήθηκε η 15η Δράση Διάθεσης Αγροτικών Προϊόντων που διοργάνωσε ο Δήμος Αμαρουσίου. Στη 15η επί σειρά δράσεων που έχουν καθιερωθεί από το 2012 με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη, συμμετείχαν περισσότεροι από 40 εγχώριοι παραγωγοί  από όλη την Ελλάδα που διέθεσαν τουλάχιστον 100 διαφορετικά προϊόντα σε χαμηλές τιμές.
Στο σημείο διάθεσης των προϊόντων, κοντά στους χιλιάδες καταναλωτές από το Μαρούσι και την ευρύτερη περιφέρεια της Αττικής όπου είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και να προμηθευτούν προϊόντα της αρεσκείας τους, βρέθηκε και ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, που συνομίλησε με παραγωγούς και καταναλωτές δεχόμενος τα συγχαρητήριά του για την αρτιότητα στη διοργάνωση και την ποιότητα των διαθέσιμων προϊόντων.
Συγκεκριμένα προϊόντα όπως το λάδι, εξαντλήθηκαν από νωρίς, ενώ την τιμητική τους είχαν τα φρούτα εποχής, το μέλι διαφόρων ειδών αλλά και τα τυροκομικά προϊόντα από όλη την Ελλάδα.
Καταναλωτές και παραγωγοί εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τη συνέχιση της πραγματοποίησης των δράσεων από τον Δήμο Αμαρουσίου που αποτελεί στήριγμα για πολλές οικογένειες. Επίσης, ικανοποιημένοι εμφανίστηκαν από τον εμπλουτισμό των δράσεων με νέους παραγωγούς και προϊόντα αλλά και τη δυνατότητα που τους προσφέρεται στη διάρκεια της δράσης να δοκιμάσουν τα προϊόντα και αυθημερόν να τα επιστρέψουν εάν δεν είναι της αρεσκείας τους.

Για την ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού γνωστοποιείται ότι η επόμενη προγραμματισμένη 16η Δράση Διάθεσης Εγχώριων Αγροτικών Προϊόντων από τον Δήμο Αμαρουσίου θα υλοποιηθεί περί τις αρχές Σεπτεμβρίου 2015.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ