Ελάτε στην παρέα μας

Ασπροπύργου

Αγοράστηκε το οικόπεδο για την ανέγερση του 2ου ΓΕΛ Ασπροπύργου

Δημοσιεύθηκε

στις

Ολοκληρώθηκε η αγορά του οικοπέδου, με πόρους του Δήμου για την ανέγερση του 2ου ΓΕΛ Ασπροπύργου.

“Βασική προτεραιότητα της Δημοτικής μας Αρχής, από την πρώτη στιγμή που μας εμπιστεύτηκε η κοινωνία του Ασπρόπυργου ήταν η Παιδεία. Από κοινού με την εκπαιδευτική κοινότητα και τους γονείς καταγράψαμε τις ανάγκες και διεκδικήσαμε χρηματοδοτήσεις για την σχολική στέγη στον Ασπρόπυργο. Πετύχαμε πολλά, όλα αυτά τα χρόνια και κυρίως ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις για ποιοτικές υποδομές σ’ όλες τις βαθμίδες της Εκπαίδευσης.

Σήμερα, Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου καταφέραμε να ολοκληρώσουμε την αγορά του οικοπέδου για την ανέγερση του 2ου ΓΕΛ Ασπροπύργου, ξεπερνώντας τη γραφειοκρατία και όλα τα τυπικά εμπόδια, που τόσα χρόνια ήταν η αιτία καθυστέρησης για την ολοκλήρωση του έργου.

Το πετύχαμε γιατί επενδύσαμε, με δικούς μας πόρους για το μέλλον των παιδιών μας. Προχωρούμε πλέον, στη σύνταξη των μελετών για την ωρίμανση του έργου, με στόχο το 2022 να ξεκινήσει η ανέγερση του, έτσι ώστε να γίνει πράξη η υπόσχεσή μας προς τους πολίτες, που μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους.”, επισημαίνει σχετικά ο Δήμαρχος κ. Ν. Μελετίου.

 

 
Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ