Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Έργα σε σχολεία του Δήμου Πεντέλης

Δημοσιεύθηκε

στις


Για τα έργα και τις παρεμβάσεις που επιτελούνται σε σχολεία του Δήμου Πεντέλης ενημερώνει η Αντιδήμαρχος κα Άντα Μπούσουλα-Χάνου.
Ειδικότερα, με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, άρχισαν οι εργασίες κατασκευής του Νέου Σχολικού Συγκροτήματος 2ου Νηπιαγωγείου -2ου Δημοτικού & Κλειστού Γυμναστηρίου στο Ο.Τ. 122  στην Καλλιθέα Πεντέλης , έργο  χρηματοδοτούμενο από τα προγράμματα Σ.Δ.Ι.Τ. Την έναρξη των εργασιών κατασκευής του νέου σχολικού συγκροτήματος θα εγκαινιάσει ο Δήμαρχος Πεντέλης κ. Δ Στεργίου-Καψάλης την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:00 στο χώρο κατασκευής του νέου σχολικού συγκροτήματος στην περιοχή Καλλιθέα Πεντέλης.
Επιπλέον Υπογράφηκε η σύμβαση και άμεσα ξεκινούν οι εργασίες για τις Παρεμβάσεις Εξοικονόμησης Ενέργειας στο κέλυφος των κτιρίων, στις αλουμινοκατασκευές , στις Η/Μ εγκαταστάσεις και φύτευση δώματος στο 1ο Γυμνάσιο Μελισσίων , στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Μελισσίων και στο 1ο Παιδικό Σταθμό Μελισσίων , από χρηματοδότηση ύψους 378.258,71 ευρώ από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης- Εξοικονομώ Ι και 23.206,82 ευρώ από ΣΑΤΑ και Ιδίους Πόρους του Δήμου.  
Τέλος, ολοκληρώθηκαν  οι παρακάτω σημαντικές παρεμβάσεις βελτίωσης και αναβάθμισης των σχολικών υποδομών σε σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Δήμο μας , συνολικής δαπάνης 35.000,00 ευρώ , έργο  χρηματοδοτούμενο από ιδίους πόρους του Δήμου:
Ανακατασκευή Γηπέδου μπάσκετ στον αύλειο χώρο του 1ου Δημοτικού Μελισσίων. Ανακατασκευή των Χώρων Υγιεινής στο Λύκειο Ν. Πεντέλης.
Επισκευή της Κεραμοσκεπής στο Νηπιαγωγείο της Ν.Πεντέλης.
“Προτεραιότητά μας να προσφέρουμε τις  καλύτερες δυνατές συνθήκες στην εκπαίδευση των παιδιών μας σε όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες” τονίζει η κα Μπούσουλα-Χάνου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ