Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Έπιασαν τους «Μπόνι και Κλάιντ» της παραλίας

Δημοσιεύθηκε

στις


Συνελήφθησαν στη Βούλα, μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, ένας 23χρονος και μία 17χρονη, για ληστεία σε ξενοδοχείο.
Συγκεκριμένα, από τις αστυνομικές αρχές αναζητείτο δράστης, ο οποίος κατά το τελευταίο δεκαήμερο διέπραττε ληστείες σε ξενοδοχεία, σε διάφορες περιοχές της Αττικής και κυρίως στη περιοχή της Γλυφάδας κατά μήκος της παραλιακής λεωφόρου.
Για το λόγο αυτό συστήθηκε ειδική επιχειρησιακή ομάδα από την αστυνομία  για την αναζήτηση, εντοπισμό και σύλληψη του δράστη. Τις πρώτες πρωινές ώρες του περασμένου Σαββάτου εντοπίσθηκε ο 23χρονος να προσεγγίζει ξενοδοχείο στη Βούλα. Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι ειδικές ομάδες οι οποίες τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν, κατά την έξοδό του από το ξενοδοχείο, στο οποίο λίγο νωρίτερα είχε διαπράξει ένοπλη ληστεία. Η 17χρονη συνελήφθη σε κοντινό σημείο, ενώ τον ανέμενε μέσα σε αυτοκίνητο, εκτελώντας χρέη «τσιλιαδόρου».
Όπως εξακριβώθηκε από την έρευνα οι δράστες εντόπιζαν ξενοδοχεία, κυρίως κατά μήκος της Λεωφόρου Ποσειδώνος και στη συνέχεια ο 23χρονος, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με περιλαίμιο, αφαιρούσε, με την απειλή όπλου, από τους υπαλλήλους χρήματα.
Για την διαφυγή του, χρησιμοποιούσε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, το οποίο βρίσκονταν σταθμευμένο σε μικρή απόσταση και στο οποίο ανέμενε η 17χρονη έχοντας το ρόλο του «τσιλιαδόρου». Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα πλαστικό πιστόλι.
Όπως διαπιστώθηκε, κατά την τελευταία εβδομάδα, διέπραξαν ένδεκα  επιπλέον ληστείες σε ξενοδοχεία και αναλυτικά:οκτώ στη Γλυφάδα, μία στο Μοσχάτο, μία στον Πειραιά και μία στην Ελευσίνα

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ