Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Έπεσε οροφή σχολείου στη Θεσσαλονίκη – Η δασκάλα έσωσε 20 παιδιά

Δημοσιεύθηκε

στις

Από καθαρή τύχη δεν υπήρξε τραγωδία στην Θεσσαλονίκη, μιας και η απόφαση του σχολείου στην Πυλαία να πάνε οι μαθητές εκδρομή και η παρατηρητικότητα μιας δασκάλας αποσόβησαν τον κίνδυνο.

Οι εικόνες που έρχονται από το τμήμα είναι σοκαριστικές, με την ψευδοροφή του τμήματος να έχει καταρρεύσει στα θρανία και στην έδρα, ενώ το πάτωμα είναι γεμάτο με χαλάσματα.

Μάλιστα οι 20 μαθητές του δεύτερου τμήματος της ΣΤ τάξης του 4ου Δημοτικού σώθηκαν από… θαύμα καθώς την ώρα που συνέβη το περιστατικό θα έπρεπε να είναι στις τάξεις τους. Η δασκάλα, λίγο πριν την αναχώρηση, παρατήρησε μια μεγάλη ρωγμή στην οροφή, με αποτέλεσμα να πει στα παιδιά να βγουν έξω 5 λεπτά νωρίτερα, με λίγες στιγμές μετά η οροφή τα καταρρέει και τις εικόνες από το thestival.gr πραγματικά να κόβουν την ανάσα.

Υπάρχουν πληροφορίες πως το περασμένο καλοκαίρι υπήρξαν εργασίες μόνωσης στην οροφή από ιδιωτικό συνεργείο, με πηγές του Δήμου Πυλαίας- Χορτιάτη να αναφέρουν πως ο δήμαρχος έδωσε αμέσως εντολή να διερευνηθούν οι ευθύνες του εργολάβου που πραγματοποίησε τις εργασίες μόνωσης στην συγκεκριμένη αίθουσα.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ