Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Άστατος ο καιρός το Σαββατοκύριακο: Βροχές και μποφόρ

Δημοσιεύθηκε

στις

Άστατος θα αναμένεται να είναι ο καιρός το Σαββατοκύριακο με τοπικές βροχές αλλά και ισχυρά μποφόρ να πνέουν σε αρκετές περιοχές της χώρας.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ σήμερα Σάββατο αναμένονται λίγες νεφώσεις αυξημένες στα ανατολικά με τοπικές βροχές κυρίως στην Κρήτη προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ.

Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλη τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά, κυρίως στα βόρεια.

Οι άνεμοι πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 4 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα ηπειρωτικά, κυρίως στα βόρεια, τις πρωινές και τις βραδινές ώρες.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες στην Αττική, κυρίως στα ανατολικά βόρεια. Οι άνεμοι πνέουν βόρειοι 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία κυμαίνεται από 7 έως 13 βαθμούς κελσίου ενώ στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη λίγες νεφώσεις με την ορατότητα τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία κυμαίνεται από μηδέν έως 9 βαθμούς.

 Ο καιρός την Κυριακή

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο και και τις πρωινές ώρες στην Κρήτη. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα βορειοδυτικά ορεινά.

Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα ανατολικά και τα βόρεια. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα ηπειρωτικά τις πρωινές και τις βραδινές ώρες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ