Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Άρειος Πάγος: Εισαγγελική παρέμβαση Ντογιάκου για τους φερόμενους ως επίορκους της ΕΛΑΣ και τη σχέση με μαφία

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Ισίδωρος Ντογιάκος έδωσε παραγγελία για διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας, σχετικά με το δημοσίευμα  εφημερίδας.

Η υπόθεση έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις έχει πάρει με τους φερόμενους ως επίορκους υψηλόβαθμους αξιωματικούς και επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ. να συνεργάζονται με το οργανωμένο έγκλημα και να δρουν προς το συμφέρον των «νονών» της νύχτας.

Συγκεκριμένα, μετά την παρέμβαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου για το πειθαρχικό κομμάτι στην ΕΛ.ΑΣ., ανέλαβε δράση και η Δικαιοσύνη για το ποινικό σκέλος, καθώς ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος έδωσε παραγγελία για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας, σχετικά με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Βήμα της Κυριακής».

Ο κ. Ντογιάκος έδωσε την παραγγελία στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Αντώνη Ελευθεριάνο, ζητώντας να διερευνηθεί άμεσα η υπόθεση, και μάλιστα από δύο εισαγγελείς- έναν τακτικό κι έναν επίκουρο-, και στο πλαίσιο της προκαταρκτικής να ελεγχθεί η τυχόν τέλεση αξιόποινων πράξεων από συγκεκριμένα πρόσωπα.

Πηγή: cnn.gr

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ