Ελάτε στην παρέα μας

Διασκέδαση

Δεκαπενταύγουστος: 5 μέρη που αξίζει να επισκεφτείς αν είσαι στην Αθήνα

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Αθήνα είναι μια πόλη που έχει επιλογές για όλους και καλύπτει όλων τα γούστα ακόμα και αυτών που έμειναν στη πόλη τον Δεκαπενταύγουστο.

Αυτά είναι τα μέρη που αξίζει να επισκεφτείς:

1.Αναφιώτικα

Απλά υπέροχα. Πάρε το τρένο, κατέβα στη στάση Μοναστηράκι και ξεκίνα να περπατάς προς τα πάνω. Θα συναντήσεις σοκάκια που θα σου θυμίσουν παλιές ταινίες και θα βρεις σίγουρα ένα μέρος να αράξεις για καφέ, ουζάκι ή μπύρες.

 

2.Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (Τζιτζιφιές) 

 

Ιδανικό μέρος για να κάνεις βόλτες, να χαζέψεις γύρω σου και να κάνεις ποδήλατο. Πάρε καφέ στο χέρι και περπάτα. Δε θα είσαι μόνος σου και θα μπορέσεις να ηρεμήσεις καθώς είναι τέλειο μέρος για να καθίσεις και να χαλαρώσεις. Μπορείς ακόμη να διοργανώσεις πικ-νικ και να πας με φίλους που έχουν μείνει εδώ.

 

 

3.Κουκάκι

 

Alternative περιοχή που διαθέτει μικρά μαγαζάκια για καφέ και μπύρα. Φυσικά, μπορείς να απολαύσεις και κάποιο δροσιστικό κοκτέιλ και να αράξεις.

 

 

4.Γλυφάδα

Μια περιοχή κοντά στη θάλασσα που αξίζει να επισκεφτείς. Έχει τα πάντα και πολλά μαγαζιά θα είναι ανοιχτά σήμερα για να υποδεχτούν τους εναπομείναντες στην πόλη. Μπορείς να πας με το τραμ ή με κάποιο λεωφορείο, να κάνεις βόλτα στην παραλία και έπειτα να επισκεφτείς κάποιο μαγαζί για φαγητό ή ποτό.

 

 

5.Κέντρο της Αθήνας

Ο Δεκαπενταύγουστος στο κέντρο της Αθήνας θα σε κάνει να νιώσεις σαν τουρίστας στην πόλη σου. Οι περισσότεροι που θα δεις στο δρόμο είναι τουρίστες που θα περπατούν στη Διονυσίου Αεροπαγίτου, στα σοκάκια στο Μοναστηράκι ή στην Αιόλου. Υπάρχουν πολλές επιλογές όπως οι πλατείες Καρύτση, Αγίας Ειρήνης, Θησείο κ.α.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ