Ελάτε στην παρέα μας

Δηλώσεις Πολιτικών & Δημάρχων

“Μείναμε σπίτι, τώρα μένουμε ασφαλείς” – Το μήνυμα του Δημάρχου Ν. Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας, Γιάννη Βούρου

Δημοσιεύθηκε

στις

Μήνυμα προς τους φίλους και συμπολίτες του απέστειλε ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, κ. Γιάννης Βούρος, με αφορμή την μέχρι τώρα διαχείριση της κατάστασης της πανδημίας στην πόλη και την άρση των περιοριστικών μέτρων.

Ο ίδιος αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Φίλες και φίλοι,
Συμπολίτισσες και συμπολίτες,

μέσα σε λίγους μόνο μήνες από την ανάληψη των καθηκόντων μας, οι δομές του κράτους και κατ’ επέκταση η τοπική αυτοδιοίκηση βρέθηκαν απέναντι σε μία πανδημία. Σε αυτή την
πραγματικά δύσκολη και απαιτητική περίσταση δοκιμάστηκαν και δοκιμάζονται ακόμη οι σχεδιασμοί και η αποτελεσματικότητά μας.

Ως δημοτική αρχή της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας ήδη από την αρχή αυτής της πρωτόγνωρης υγειονομικής κρίσης (συγκεκριμένα από τις 26/02) ημέρα δηλαδή που ανακοινώθηκε το πρώτο θετικό κρούσμα κορωνοϊού στην χώρα μας, αρχίσαμε να προετοιμάζουμε τους μηχανισμούς των υπηρεσιών μας, θέλοντας να προλάβουμε και να μην μας προλάβουν οι εξελίξεις.

Ο δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας και συνολικά η τοπική αυτοδιοίκηση με όσα μέσα διαθέτει και αυτή τη φορά στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Αποδείξαμε εν τοις πράγμασι και σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία πως οι δήμοι είναι το πρώτο στήριγμα της κοινωνίας μας.

Φυσικά δεν μπορώ να μην ευχαριστήσω δημόσια για ακόμη μία φορά τους εργαζόμενους του
Δήμου μας, που από το δικό του πόστο ο καθένας και η καθεμιά, βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης δίπλα στον πολίτη αλλά και την συντριπτική πλειοψηφία των συνδημοτών μας που ανταποκρίθηκαν στις εκκλήσεις των τοπικών και κυβερνητικών αρχών.

Αυτή η συγκυρία μας διδάσκει και μας ετοιμάζει για τα δύσκολα που ανά πάσα στιγμή, ενδέχεται να αντιμετωπίσουμε στο μέλλον. Προχωράμε βήμα – βήμα, πάντα με πνεύμα ενότητας και αλληλεγγύης. Μένουμε ασφαλείς. Είμαι απόλυτα πεπεισμένος πως για ακόμη μία φορά θα τα καταφέρουμε!

Με εκτίμηση,
Γιάννης Βούρος
Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας”

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ