Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Θ. Αμπατζόγλου: «Δεν θα επιτρέψουμε το Μαρούσι να βυθιστεί στο βούρκο και το σκοτάδι»

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου με αφορμή έντυπο που διανεμήθηκε στην πόλη του Αμαρουσίου και φέρει την υπογραφή του Αναστάσιου Γιαννακόπουλου, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Το Σάββατο 22 Απριλίου 2023, υπέβαλα μήνυση κατά του Αναστάσιου Γιαννακόπουλου για συκοφαντικό, υβριστικό και παραπλανητικό,  έντυπο που δημιούργησε και διένειμε στην πόλη του Αμαρουσίου.

Θα προβώ επιπλέον σε κάθε άλλη νόμιμη ενέργεια απέναντι σε όσους δημιουργούν ή αναπαράγουν με οποιοδήποτε τρόπο ψευδείς και συκοφαντικές πληροφορίες, προκειμένου να διαφυλάξω το κύρος, την υπόληψη και την ηθική μου ακεραιότητα απέναντι στο Μαρουσιώτη πολίτη, αλλά και να προασπίσω το σημαντικό έργο της Δημοτικής Αρχής που έχει παραχθεί κατά τα τελευταία 3,5 χρόνια στον Δήμο μας.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο άλλωστε που κάποιοι – είτε αυτοβούλως, είτε κατ’ εντολή τρίτων – επιχειρούν με λάσπη να αμαυρώσουν την τεράστια προσπάθεια που έγινε κατά τη θητεία μας και που προσφάτως παρουσιάστηκε επίσημα με τη μορφή έντυπου και οπτικοακουστικού απολογισμού.

Αυτό πόνεσε πολύ. Γιατί όσοι ονειρεύονταν να χτίσουν μία νέα πολιτική καριέρα επάνω σε τυχόν ανυπαρξία έργου, βρίσκουν σοβαρά εμπόδια. Έτσι επιλέγουν το δρόμο του σκοταδισμού, της λάσπης και της επαίσχυντης συμπεριφοράς απέναντι στον Μαρουσιώτικο λαό που το 2019 αγνόησε αυτό το μοτίβο γκρίζας “πολιτικής” και επέλεξε τον καθαρό πολιτικό λόγο, το στοιχειοθετημένο πρόγραμμα και τις ρεαλιστικές λύσεις. Ακόμη προς έκπληξη όλων των θιασωτών του διχασμού αποδείξαμε εμπράκτως πως ξέρουμε να διοικούμε με όρους συναίνεσης.

Και με αυτά τα όπλα θα διεκδικήσουμε εκ νέου την ψήφο εμπιστοσύνης του Μαρουσιώτικου λαού στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, με το έργο μας, με το σχέδιό μας για το μέλλον, με την αγάπη μας για την πόλη μας, επάνω πάντα στον άξονα της πολιτικής σύνθεσης υγιών δυνάμεων.

Όσο αφορά τους λασπολόγους, το λόγο έχει μόνο η δικαιοσύνη και αυτή είναι αρμόδια να αποκαλύψει τα κίνητρα και τις υπόγειες μεθοδεύσεις τους, που πλέον αποκτούν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και όχι προφανώς ενός έντιμου πολιτικού διαλόγου. Σε αυτό το σχέδιο αντιπαράθεσης δεν θα μπούμε. Και ούτε θα ξανά ασχοληθούμε! Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη να πετύχουν εκείνα τα δευτερόλεπτα δημοσιότητας που τους λείπουν και ούτε θα είμαστε εμείς που θα τους φέρουμε από τη ναφθαλίνη στο προσκήνιο. 

Βεβαιώνουμε παράλληλα πως κανείς – με οποιοδήποτε τρόπο πίεσης ή προσπάθεια σπίλωσης – δεν πρόκειται να εισπράξει ούτε μισό ευρώ από το Δημοτικό Ταμείο, αν δεν το δικαιούται νομίμως.

Δεν εκβιαζόμαστε, δεν πτοούμαστε από τις επικοινωνιακές καμπάνιες κιτρινισμού και δολοφονίας χαρακτήρων.

Δεν θα επιτρέψουμε το Μαρούσι να βυθιστεί στο βούρκο και το σκοτάδι.

Το Μαρούσι θα πάει μόνο Ψηλά!».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ