Ελάτε στην παρέα μας

Δηλώσεις Πολιτικών & Δημάρχων

Διαχειριστικό έλεγχο από την Εθνική Αρχή Διαφάνειας ζητά για τη δική της θητεία η πρώην δήμαρχος Πεντέλης

Δημοσιεύθηκε

στις

“Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ, από το ξεκίνημα της θητείας της στον Δήμο Πεντέλης, κινήθηκε με πλήρη διαφάνεια σε ό,τι αφορά την οικονομική διαχείριση και με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα σε ό,τι αφορά την παραγωγή έργου” αναφέρει η δημοτική παράταξη της Συμπολιτείας, με επικεφαλής και πρώην δήμαρχο την κα Δήμητρα Κεχαγιά.

“Γι’ αυτό και σήμερα αισθάνεται υπερήφανη για όλα όσα έγιναν στον Δήμο Πεντέλης την τετραετία 2019 – 2023, τα οποία όχι μόνο άλλαξαν την καθημερινότητα του πολίτη, αλλά έθεσαν τα θεμέλια για την περαιτέρω ανάπτυξη των τριών δημοτικών κοινοτήτων μας.

Δυστυχώς, η διοίκηση της κας Κοσμοπούλου, μιας και στερείται οποιουδήποτε προγραμματισμού και οράματος για τον Δήμο μας, επιλέγει αυτό στο οποίο «μπορεί καλύτερα». Δηλαδή τις συκοφαντίες, τις διαδόσεις και τα ψέματα, προκειμένου να μηδενίσει το έργο που παράχθηκε τα προηγούμενα χρόνια και να σπιλώσει το πρόσωπο της πρώην δημάρχου”, δηλώνει χαρακτηριστικά η Συμπολιτεία.

Επιπλέον, στο κείμενο της παράταξης αναφέρεται πως “είναι μάταιος κόπος τα ψεύδη της κας Κοσμοπούλου”, κάτι που θα αποδειχθεί και από τα αποτελέσματα του ενδελεχούς διαχειριστικού ελέγχου της οικονομικής λειτουργίας του Δήμου για τα τέσσερα χρόνια της θητείας της κας Κεχαγιά:

“Μάταιος κόπος, αφού η πραγματικότητα δεν διαψεύδεται και ούτε προσαρμόζεται στα… μέτρα της κ. Κοσμοπούλου. Κάτι το οποίο θα φανεί ξεκάθαρα και από τα αποτελέσματα του ενδελεχούς διαχειριστικού ελέγχου της οικονομικής λειτουργίας του Δήμου για την περίοδο 2019-2023, τον οποίο αιτήθηκε ήδη από τις 16 Απριλίου 2024 η ίδια η πρώην δήμαρχος Δ. Κεχαγιά στην Εθνική Αρχή Διαφάνειας”.

Η δημοτική παράταξη ολοκληρώνει αναφέροντας πως “στη ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ δεν σκοπεύουμε να αφήσουμε τίποτα στο σκοτάδι, ούτε να επιτρέψουμε σε οποιονδήποτε να παραπλανά τους πολίτες, προκειμένου να κρύψει τη δική του ανικανότητα παραγωγής έργου”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ