Ελάτε στην παρέα μας

Δηλώσεις Πολιτικών & Δημάρχων

Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης: Ο Παναγιώτης Ιωάννου στο πλευρό των δημοτών μέσω διαδικτύου

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε τηλεδιάσκεψη για συζήτηση οποιουδήποτε θέματος σχετικά με την πόλη, καλεί τους δημότες ο Αντιδήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, κ. Παναγιώτης Ιωάννου.

Αποδεικνύοντας πως και σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε βρίσκεται στο πλευρό των πολιτών, ο ίδιος απευθύνει το κάλεσμα του:

“Σας υπενθυμίζω πως είμαι πάντα έτοιμος για κάθε συνεργασία  παρά τις αντιξοότητες που βιώνουμε τους τελευταίους δύο μήνες. Είμαστε Έλληνες και θα τα καταφέρουμε, όπως τα καταφέρνουμε πάντα άλλωστε. Γιατί μιλάμε δυνατά. Φωνάζουμε για τις αλήθειες μας. Τα δικαιώματα μας. Γελάμε με την καρδιά μας. Είμαστε αληθινοί. Ο πιο αληθινός λαός στην Ευρώπη. Ο πιο φιλόξενος. Πρέπει να είμαστε δυνατοί μια γροθιά. ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να κάνουμε τα πάντα . Ας μη το ξεχνάμε αυτό. Τα καλύτερα είναι μπροστά μας. στο χέρι μας είναι. Ο Δήμος μας θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη.

Είμαι στη διάθεση σας για ότι πρόβλημα σας απασχολεί ή να ενημερωθείτε σε θέματα που αφορούν τις αρμοδιότητες μου  και θέλετε να συζητήσουμε μέσω τηλεδιάσκεψης με όποια πλατφόρμα σας εξυπηρετεί ( SkypeMicrosoft teams,e:presenceWherebyViberMessenger, κ.α. ) . Τίποτα δεν μπορεί να μας εμποδίσει. Όλοι μαζί μπορούμε να δουλέψουμε για να κάνουμε το Δήμο μας καλύτερο.

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι σας και στο Δήμο μας, δεσμεύομαι πως οι τηλεδιασκέψεις μας θα είναι καθημερινές και αδιάλειπτες. Θα επικοινωνούμε, εύκολα και γρήγορα από τον χώρο σας για όποιο θέμα σας προβληματίζει. Επικοινωνήστε μαζί μου όποια ημέρα και ώρα να είναι, στέλνοντας ένα email  [email protected]  , κάνοντας τηλέφωνο στο 2132051736 ( γραφείο), ή με όποιον άλλο τρόπο σας  διευκολύνει και θα οργανώσουμε μαζί μια τηλεδιάσκεψη.  

Σας περιμένω”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ