Ελάτε στην παρέα μας

Δηλώσεις Πολιτικών & Δημάρχων

Αχτσιόγλου: «Ζήτησα debate με Κασσελάκη – Ανοιχτή η μάχη της Κυριακής»

Δημοσιεύθηκε

στις

Πρόταση για διεξαγωγή ντιμπέιτ με τον Στέφανο Κασσελάκη, ενόψει του δεύτερου γύρου των εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ, κατέθεσε η Έφη Αχτσιόγλου η οποία χαρακτήρισε «ανοιχτή» την αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής.

«Ζήτησα να γίνει ντίμπειτ από τους γραμματείς του κόμματος. Είμαι απολύτως ανοιχτή στο χρονοδιάγραμμα. Οι γραμματείς του κόμματος θα μεταφέρουν το αίτημα στον κ. Κασσελάκη», ανέφερε η Έφη Αχτσιόγλου σε τηλεοπτική συνέντευξή της.

«Είμαι στρατιώτης του χώρου και η ενότητα θα πρέπει να είναι δεδομένη. Για τη θέση του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, ο κ. Κασσελάκης έχει δείξει τις προτιμήσεις του. Στο debate είμαι απολύτως ανοιχτή, είναι μία διαδικασία που πρέπει να γίνει».

Η υποψήφια για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ χαρακτήρισε «ανοιχτή» την αναμέτρηση της επόμενης Κυριακής με τον Στέφανο Κασσελάκη. «Αν και οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ μου αλλά η μάχη είναι ανοιχτή και το αποτέλεσμα είναι αναστρέψιμο», τόνισε.

«Είναι εξαιρετικά σημαντική η τεράστια συμμετοχή που ξεπέρασε τις προσδοκίες στις κάλπες για τον πρώτο γύρο των εκλογών. Υπάρχει πολύ μεγάλη αγανάκτηση ήδη για την πολιτική που ασκεί κυβέρνηση και αυτό εκφράστηκε με τη συμμετοχή στις κάλπες των μελών του ΣΥΡΙΖΑ που έστειλε μήνυμα ενότητας», είπε η Έφη Αχτσιόγλου.

Η Έφη Αχτσιόγλου αποκάλυψε ότι θα απαντήσει με εξώδικο εναντίον ΜΜΕ που ισχυρίστηκαν ότι κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να παραιτηθεί το βράδυ των εκλογών. «Πρόκειται για ακραία και χυδαία ψέματα, ειδικά αυτό είναι στο όριο της προβοκάτσιας» τόνισε η υποψήφια για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ στον Ant1. «Με τον Αλέξη Τσίπρα είχα επαφές όλο αυτό το διάστημα. Δεν μπορούν να γράφονται τέτοια πράγματα, τόσα ψέματα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ