Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Φρίκη για οικογένεια στην Κηφισιά: Η οικιακή βοηθός φωτογράφιζε γυμνά τα παιδιά – Έρευνες για διεθνές κύκλωμα πορνογραφίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Στη σύλληψη μιας 28χρονης οικιακής βοηθού από το Νεπάλ προχώρησαν την περασμένη Κυριακή άντρες της Άμεσης Δράσης, έπειτα από καταγγελία ενός άντρα, ο οποίος βρήκε γυμνές φωτογραφίες των παιδιών του στο κινητό της τηλέφωνο.

Συγκεκριμένα, στις 13:30 οι δύο αρχιφύλακες της Άμεσης Δράσης έλαβαν σήμα για άτομο το οποίο περίμενε να τους υποδείξει παράνομη φωτογράφιση στην περιοχή της Κηφισιάς.

Οι δύο αστυνομικοί έσπευσαν άμεσα στο σημείο και εκεί βρισκόταν ο πατέρας, ο οποίος τους δήλωσε ότι στο κινητό τηλέφωνο μιας αλλοδαπής γυναίκας την οποία είχε προσλάβει για οικιακή βοηθό και για την φροντίδα των τριών ανηλίκων παιδιών του, βρήκε γυμνές φωτογραφίες τους.

Απίστευτη ήταν η απάντηση της  28χρονης αλλοδαπής, που  δήλωσε ότι είχε φωτογραφίσει τα ανήλικα για… πλάκα. Όπως όμως ανακάλυψαν οι δύο έμπειροι αστυνομικοί, η ίδια είχε στείλει τις φωτογραφίες σε διαφόρους χρήστες του internet. «Η δράστης προσήχθη στο τοπικό Τ.Α. όπου σχηματίστηκε δικογραφία για παιδική πορνογραφία και παραβίαση προσωπικών δεδομένων» ανέφερε ο αξιωματικός της Άμεσης Δράσης, Χρήστος Μπαλάσκας.

 

Εξετάζεται διεθνές κύκλωμα πορνογραφίας

Όπως υποστηρίζουν οι αποκαλυπτικές πληροφορίες, η 28χρονη φωτογράφιζε τα παιδιά γυμνά στα κρυφά και μετά προωθούσε τις φωτογραφίες τους στον σκοτεινό κόσμο του διαδικτύου και σε πρόσωπα τα οποία φέρονται να εμπλέκονται σε διεθνές κύκλωμα πορνογραφίας.

Σε αυτά τα πρόσωπα επικεντρώνονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών που έχουν κάνει “φύλλο και φτερό” το κινητό τηλέφωνο της 28χρονης βοηθού, αναζητώντας τα ηλεκτρονικά ίχνη που έχει αφήσει μέσω των αναζητήσεων της.

Ακόμα, το ίδιο κάνουν και με τα προφίλ της που διατηρεί στα social media, εξετάζοντας όλες τις συνομιλίες, τα μηνύματα και τις αναρτήσεις της.

Αξίζει να σημειωθεί πως,  ο πατέρας των δυο ανήλικων παιδιών, πέρα από τις γυμνές φωτογραφίες που εντόπισε στο κινητό της τηλέφωνο, ανέφερε στους αρχιφύλακες της Άμεσης Δράσης που έσπευσαν αμέσως μετά την κλήση του, ανέφερε ότι η οικιακή βοηθός τους είχε κλέψει ένα ακριβό ρολόι μαζί με μετρητά, με τη συνολική αξία των κλοπιμαίων να ανέρχεται στις 7.000 ευρώ.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ