Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Τρίτη σερί νίκη για την Κηφισιά στη Super League 2

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Κηφισιά διεύρυνε ακόμη περισσότερο το σερί νικών στη Betsson Super League 2, μετά από την εντός έδρας επικράτηση επί του ΠΑΟ Ρουφ (4-1) για τη 18η αγωνιστική του Πρωταθλήματος.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ με τον Μιχάλη Φράγκο (17′), πριν έρθει η αντεπίθεση διαρκείας από την Κηφισιά, η οποία είδε τέσσερις διαφορετικούς παίκτες να σκοράρουν (22′ Νίκος Πέιος, 26′ Νικολάς Αντερέγκεν, 87′ Μιχάλης Κουιρουκίδης, 90+3′ Δαμιανός Γκίνη) και να διαμορφώνουν το αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Η Κηφισιά είχε από νωρίς τον έλεγχο του ρυθμού και την κατοχή της μπάλας όμως κόντρα στη ροή της αναμέτρησης, ο ΠΑΟ Ρουφ άνοιξε το σκορ με τον Μιχάλη Φράγκο να βγαίνει απέναντι από τον Μιχάλη Αγριμάκη σε αντεπίθεση και να σκοράρει, με τη βοήθεια του δοκαριού.

Η απάντηση της Κηφισιάς ήταν άμεση. Στο 22′ του αγώνα, ο Κώστας Παναγιώτου έκανε την συρτή σέντρα από τα δεξιά, η οποία είχε ως αποδέκτη τον Νίκο Πέιο, που με δυνατό σουτ στην αριστερή γωνία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Τέσσερα λεπτά αργότερα (26′) ήρθε το δεύτερο γκολ της Κηφισιάς. Ο Νίκος Πέιος ήταν ο δημιουργός αυτή τη φορά, με τον Νικολάς Αντερέγκεν να κάνει την ατομική ενέργεια ακολούθως και με άψογο πλασέ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του ΠΑΟ Ρουφ, σκοράροντας για πρώτη φορά με τη φανέλα της Κηφισιάς.

Στο φινάλε η Κηφισιά βρήκε ακόμη δύο γκολ. Στο 87′ ο Μιχάλης Κουιρουκίδης πήρε το ριμπάουντ μετά από το δοκάρι του Παναγιώτη Πρίτσα (έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο με ευθύβολο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής) και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο επίλογος γράφτηκε με τέταρτο γκολ στο 90+3′ του αγώνα, με τον Δαμιανό Γκίνη να σημαδεύει σωστά από δύσκολη γωνία σε νέο τετ α τετ, για να διαμορφώσει το αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Πετράκης): Αγριμάκης, Βαφέας (46′ Ποζατζίδης), Μαζουλουξής, Σωτηράκος, Παναγιώτου, Παυλάκης, Παπασάββας (60′ Γκίνη), Πέιος, Νοικοκυράκης (76′ Πρίτσας), Αντερέγκεν (82′ Κουιρουκίδης), Τεττέι (60′ Καλλέργης).

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Γκούμας): Τσόγκας, Φράγκος (53′ Κυριαζής), Ζαχαρός, Κατσούλης (66′ Τασιούλης), Μαρινάκης (53′ Χατζηλάμπρος), Σμπώκος, Δούμας, Λαμπρίδης (72′ Μπαϊράμι), Βενάρδος (53′ Ζούμης), Ντανκί, Νιτσάκης.

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ