Ελάτε στην παρέα μας

Επιχειρήσεις

Τι συζητά η νεολαία στα καφέ της Κηφισιάς;

Δημοσιεύθηκε

στις

Μια δράση του Δήμου Κηφισιάς που κέρδισε τις εντυπώσεις αλλά και συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των πολιτών.
Το πρώτο καφέ σερβιρίστηκε μαζί με «συνταγές επιτυχίας» από εκπροσώπους εταιρειών, τους Κωνσταντίνο Παπαγιαννόπουλο από την Doctoranytime, Γιώργο Φιλιώτη από την Paradox Kinetics και Βασίλη Παρδάλη από το Studio Inceptica, την Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017,στο 24 All Day Bar στη Νέα Κηφισιά.
Οι ομιλητές παρουσίασαν το όραμα των εταιρειών τους και συνομίλησαν με τους παρευρισκομένους ανταλλάσσοντας απόψεις που ενδεχομένως μπορούν να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης νέων ιδεών επιχειρηματικής δραστηριοποίησης.
Χαλαροί και οικείοι χώροι όπως τα στέκια της νεολαίας, τα «καφέ» μπορούν να μετατραπούν σε χώρους δημιουργίας!
Η δεύτερη δράση «Ανοικτός Καφές στην Κηφισιά» θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου στις 6 μ.μ. στο Escoba στο Κεφαλάρι.
Η Λέλα Δρίτσα από την εταιρεία Nannuka, ο Κώστας Σαριδάκης και Γιώργος Αρφαράς από την E-table και ο Ανδρέας Δαύρος από την Inagros, θα εξηγήσουν για το πώς έκαναν μια ιδέα, πράξη, για τις δυσκολίες που συνάντησαν στο εγχείρημα τους, αλλά και για τους στόχους που θέτουν για το μέλλον.
Οι «συνταγές επιτυχίας» εντάσσονται στο πλαίσιο της στρατηγικής προτεραιότητας του Δήμου Κηφισιάς για την Επιχειρηματικότητα και οργανώνονται από τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Επιχειρηματικότητας του Δήμου, Βαγγέλη Αυλήτη.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν και ανοικτή προς κάθε ενδιαφερόμενο και οι συμμετέχοντες επιβαρύνονται με ό,τι καταναλώσουν.
Στόχος αυτών των εκδηλώσεων είναι να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για δυνητικά start ups, αλλά και για γενικό start up networking. οι οποίες έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και δημιούργησαν ένα πολύ ευχάριστο κλίμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ