Ελάτε στην παρέα μας

Κεντρικό Θέμα

Συγκίνηση και περηφάνια στη βράβευση των νέων φοιτητών του Δήμου Κηφισιάς [Εικόνες]

Δημοσιεύθηκε

στις

Τη βράβευση 240 πρωτοετών Φοιτητών και Φοιτητριών στην Δημόσια Γ΄βάθμια Εκπαίδευση από τα Λύκεια της Κηφισιάς πραγματοποίησε το Ν.Δ.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΙΚΕΛΑΣ» του ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ στις 3 Ιανουαρίου 2020, στο Ξενοδοχείο Domotel Kastri. 

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως η οποία στον σύντομο χαιρετισμό της στάθηκε στο πόσο σημαντικό είναι οι φοιτητές να εκμεταλλευτούν τα έτη του Πανεπιστημίου, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει την ξεχωριστή προσπάθεια των γονέων σε αυτό τον αγώνα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Χαιρετισμό επίσης απηύθυναν η Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λίλα Παπαδημητρίου και ο Υπεύθυνος Αθλητισμού του Δήμου κ. Νικήτας Κόκκαλης.

Συγχαρητήρια και ευχές απένειμαν και όλοι οι επίσημοι προσκεκλημένοι οι οποίοι παρευρέθησαν και απένειμαν βραβεία στα οποία ήταν αποτυπωμένα τα λόγια του συγγραφέα. «Χαράξτε το δικό σας δρόμο, με τίμιο τρόπο, με ταπεινότητα, με τις δικές σας δυνάμεις, με τις δικές σας προσπάθειες και τη δική σας κούραση. Μέχρι εκεί που μπορεί ο καθένας και λίγο παραπάνω.»

 Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η  Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα κ. Λουκία Κεφαλλογιάννη, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Ευάγγελος Αυλήτης, ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας κ. Μιχάλης Καυγαλάκης, ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Εκάλης κ. Αχιλλέας Κουρέπης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Αλέξιος Μακρής, ο Αντιπρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Γιώργος Παπαδόπουλος,  ο Πρόεδρος της Ανθοκομικής κ. Γιάννης Παντελεάκης, η Πρόεδρος της Κοινωνικής Μέριμνας Κατερίνα Καραλή, ο Δημοτικός Σύμβουλος Εντεταλμένος Ανακύκλωσης κ. Γιώργος Σκορδίλης καθώς και ο Πρόεδρος Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Παντελής Παπανικολόπουλος και επίσης οι Λυκειάρχες: 1ου Λυκείου Κηφισιάς κ. Ελένη Παπαδημητρίου, 2ου Λυκείου Κηφισιάς  κ. Κωνσταντίνος Αθανασίου, 3ου Λυκείου Κηφισιάς κ. Ηλίας Κούτσικος,  Νέας Ερυθραίας κ. Παναγιώτης Σπιθουράκης

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ