Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Σημεία διάθεσης αλατιού και θερμαινόμενοι χώροι στο Δήμο Κηφισιάς ενόψει κακοκαιρίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις το σημαντικότερα προβλήματα του κύματος κακοκαιρίας είναι οι θυελλώδεις άνεμοι και οι χαμηλές θερμοκρασίες.

Ανοιχτή η θερμαινόμενη αίθουσα σε 24ωρη βάση 6/1 και 7/1

Λόγω των παρατεταμένων χαμηλών θερμοκρασιών, ιδιαίτερα τις νυχτερινές ώρες, αποφασίστηκε ότι θα επεκταθεί το ωράριο λειτουργίας της θερμαινόμενης αίθουσας στον Δήμο Κηφισιάςς. Συγκεκριμένα η αίθουσα «Σ. Βόλκος» του Δημαρχείου Κηφισιάς (Μυρσίνης και Διονύσου τηλ επικοινωνίας 2132007100) θα παραμείνει ανοιχτή σε 24ωρη βάση τη Δευτέρα 6/1 και την Τρίτη 7/1/2020.

Σημείο διάθεσης άλατος

Η Πολιτική Προστασία Δήμου Κηφισιάς έχει προμηθευτεί την απαραίτητη ποσότητα αλατιού για να ρίχνεται σε επικίνδυνα σημεία των δρόμων, εάν χρειαστεί.
Ποσότητες αλατιού για προσωπική χρήση των πολιτών, διατίθεται από σήμερα 5/1 στη διασταύρωση Κοκκινάρα και Καραμανλή στην Πολιτεία. Υπάλληλος της Πολιτικής Προστασίας βρίσκεται στο σημείο για να διευκολύνει τους πολίτες.
Σε περίπτωση χιονόπτωσης ποσότητες άλατος θα διατίθεται και στην Πολιτική Προστασία Δήμου (19ο χλμ στον παράδρομο Αθηνών Λαμίας). Τα σημεία διάθεσης ποσοτήτων άλατος θα επεκταθούν αναλόγως της έντασης αλλά και της έκτασης των καιρικών φαινομένων.
Ο εκχιονισμός, σε περίπτωση χιονόπτωσης θα ξεκινήσει από τις κεντρικές οδικές αρτηρίες και δρόμους που οδηγούν σε νοσοκομεία και στην συνέχεια θα επεκταθεί στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο.
Σε περίπτωση χιονόπτωσης, να σας υπενθυμίσουμε ότι η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων είναι υποχρεωτική.

Πληροφορίες στην Πολιτική Προστασία του Δήμου Κηφισιάς

Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Κηφισιάς είναι σε ετοιμότητα με όλα τα μηχανήματα και το προσωπικό που διαθέτει. Για οποιοδήποτε θέμα Πολιτικής Προστασίας Δήμου Κηφισιάς οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνούν στο τηλέφωνο: 2106228335

Θέματα διακοπής ηλεκτρικού ρεύματος

Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος παρακαλούμε οι πολίτες να επικοινωνούν με την ΔΕΔΔΗΕ στο 11500.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ