Ελάτε στην παρέα μας

Κηφισιάς, Ερυθραίας, Εκάλης

Ο Δήμος Κηφισιάς τιμά τους εθελοντές του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο πλαίσιο του έτους 2018 αφιερωμένο στον Δημήτριο Βικέλα, ο Δήμος Κηφισιάς σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ , ολοκληρώνει τις εκδηλώσεις προς τιμήν του, με μία εκδήλωση που συνδέεται με τον Αθλητισμό και είναι αφιερωμένη στον Εθελοντισμό.
Πιο συγκεκριμένα θα βραβευθούν οι Εθελοντές που συμμετέχουν στη διοργάνωση του μεγαλύτερου ελληνικού αθλητικού γεγονότος, τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.
Οι Εθελοντές του Μαραθωνίου εργάζονται αφιλοκερδώς με μοναδικό κίνητρο την χαρά της προσφοράς ώστε να συμβάλουν στην επιτυχή έκβαση του Αγώνα.
Με αυτόν τον τρόπο συνδέεται το σημαντικό έργο των Εθελοντών με το σπουδαίο έργο του Δημητρίου Βικέλα για τον Αθλητισμό, αποδίδοντας έτσι τιμή στον πρωτεργάτη εκ μέρους της Ελλάδας για τη διοργάνωση των πρώτων Σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα το 1896 αλλά και τον πρώτο Πρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής.
Ο Δημήτριος Βικέλας του οποίου το όνομα φέρει το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς, έζησε τα τελευταία χρόνια της ζωής του στην Κηφισιά στη Βίλα Πρωτοπαπαδάκη και φέτος συμπληρώνονται 110 χρόνια από τον θάνατό του.
Η Εκδήλωση προς τιμήν των Εθελοντών θα πραγματοποιηθεί στις 5 Δεκεμβρίου 2018, με αφορμή την Διεθνή Ημέρα Εθελοντισμού στο Politia Tennis Club στις 7 το απόγευμα και στόχος της είναι η προβολή του έργου των Εθελοντών καθώς και η παρότρυνση όσο το δυνατόν περισσότερων ανθρώπων, σε αυτήν την στάση και τον τρόπο ζωής.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ