Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Ο Δήμος Κηφισιάς καταγγέλλει χρήστη του Facebook για συκοφαντική δυσφήμιση

Δημοσιεύθηκε

στις

O Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος υπέβαλε αυτοπροσώπως στο Αστυνομικό Τμήμα Κηφισιάς, προφορική έγκληση για λογαριασμό του Δήμου, των στελεχών της «Κοινωνικής Μέριμνας» και φυσικά του ιδίου, για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση, εναντίον διαχειριστή δημόσιας ομάδας στο Facebook.

Ο λόγος έγκειται στη “συκοφαντική ανάρτηση” όπως αναφέρεται, σχετικά με τα γεύματα των απόρων ωφελούμενων του Δήμου Κηφισιάς και έτσι, ζητήθηκε από τις Αρχές, η κίνηση της αυτόφωρης διαδικασίας.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, πρόκειται για το πρώην βασικό στέλεχος της «εγκληματικής οργάνωσης» όπως την χαρακτήρισε και την έκρινε η Ελληνική Δικαιοσύνη, που “συστηματικά προσπαθεί να υποκινήσει διχασμό και φραστικές και υβριστικές επιθέσεις”.
Επιπλέον ο Δήμος ζήτησε από το Facebook να προβεί στις ανάλογες ενέργειες ώστε να διακοπεί η βλάβη από την ανάρτηση του συγκεκριμένου ατόμου.
Όπως υπογραμμίζεται: “Θα προστατεύσουμε με κάθε νόμιμο μέσο το κύρος και τη φήμη του Δήμου Κηφισιάς και των υπηρεσιών του. Ακόμα περισσότερο σε ό,τι αφορά ευαίσθητα θέματα Δημόσιας Υγείας και εμπιστοσύνης- συνεργασίας με τους χορηγούς των Κοινωνικών Παντοπωλείων μας. Αυτονόητα οφείλουμε επίσης να υπερασπιζόμαστε τη τιμή και την υπόληψη όλων όσων έχουμε αφοσιωθεί στην υπηρεσία του τοπικού και δημοσίου συμφέροντος.”
Continue Reading
1 Comment

1 Comment

  1. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΖΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

    4 Μαρτίου 2021 at 1:44 πμ

    ΠΟΛΥ ΣΚΟΤΕΙΝΗ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ…

    Η ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Η ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ

    Η ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ…

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ