Ελάτε στην παρέα μας

Κηφισιάς, Ερυθραίας, Εκάλης

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γ. Θωμάκος, και η Δρ. Πολυξένη Παρά ενώνουν δυνάμεις ενόψει των εκλογών

Δημοσιεύθηκε

στις

Τη συνεργασία τους ανακοίνωσαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, και η  Κλινική Νοσηλεύτρια Δρ. Πολυξένη (Τζένη) Παρά.

Η κ. Παρά θα συμμετέχει ως υποψήφια στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης», στις Δημοτικές Εκλογές του 2023.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, τόνισε: «Το πιο Φιλικό   Πρόσωπο   του   Συστήματος   Υγείας   μας,  είναι   αναμφίβολα   οι  Νοσηλεύτριες/τές   μας.   Με  Μεγάλη   Χαρά   λοιπόν,   Υποδεχόμαστε    στη   “ΣΥΜΜΑΧΙΑ   ΠΟΛΙΤΩΝ”   τη  Δυναμική   και   Πολυεκπαιδευμένη    Εκπρόσωπο   τους,  Συμπολίτισσα   μας  Πολυξένη  (Τζένη)  Παρά.    Μητέρα  Δυο  ανηλίκων  Παιδιών,   εργάζεται   ως  Κλινική   Νοσηλεύτρια    στο  “Λαϊκό   Νοσοκομείο”Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής, ενώ έχει   Εκπαιδευτεί  στη   Διαχείριση  Κρίσεων Υγείας  και Καταστροφών. Η    Μεγάλη   Υγειονομική   κι   Εθελοντική   Εμπειρία    της  Τζένης,     θα   είναι   Πολύτιμα   Βοηθήματα    στο   Κοινωνικό   Έργο    του    Δήμου    μας,   που   με    Αγάπη,   Πάντα   Προσφέρουμε». 

Η  κα. Παρά δήλωσε: «Κηφισιά, η πόλη  μαθητικών και φοιτητικών αναμνήσεων σαν επισκέπτης.  Σαν Δημότης πια και με έντονο το συναίσθημα προσφοράς, θα ήθελα να προσφέρω ότι καλύτερο μπορώ- μέσα από τις γνώσεις μου και την εμπειρία μου σαν επαγγελματίας υγείας- στον όμορφο Δήμο ΜΑΣ Κηφισιάς- Νέας Ερυθραίας- Εκάλης και στους δημότες του.

Ευχαριστώ πολύ τον Δήμαρχο Γιώργο Θωμάκο για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και την πρόταση του, για την συμμετοχή μου στον συνδυασμό τον οποίο ηγείται.  Όλοι Μαζί και Μαζί για τον Δήμο ΜΑΣ και τους Δημότες του».

Η Νοσηλεύτρια Πολυξένη (Τζένη) Παρά είναι παντρεμένη και μητέρα δύο ανήλικων παιδιών. Εργάζεται στο Λαϊκό Νοσοκομείο Αθηνών ως κλινική Νοσηλεύτρια. Εργάστηκε και ως εργαστηριακή συνεργάτης στο ΤΕΙ Αθήνας- Τμήμα Νοσηλευτικής  και στο ΙΕΚ ΕΚΑΒ.

Σπούδασε στο ΤΕΙ Αθηνών- Τμήμα Νοσηλευτικής και είναι κάτοχος  Νοσηλευτικής Ειδικότητας και Χειρουργικής Νοσηλευτικής Ειδικότητας. Έχει δύο μεταπτυχιακούς τίτλους από την  Ιατρική σχολή, ΕΚΠΑ  «Διεθνής Ιατρική- Διαχείριση Κρίσεων Υγείας» με ειδίκευση στην Ιατρική καταστροφών και από το Τμήμα Γεωλογίας, ΕΚΠΑ. «Στρατηγικές Διαχείρισης Περιβάλλοντος- Καταστροφών-Κρίσεων» με ειδίκευση στη Διοίκηση. Είναι κάτοχος Διδακτορικού διπλώματος από την Ιατρική σχολή ΕΚΠΑ.

Συμμετέχει σε προγράμματα και δράσεις εθελοντισμού  και προσφοράς  ως μέλος  του ΔΣ της εθελοντικής ομάδας έρευνας και διάσωσης RSF HELLAS, σε ασκήσεις ετοιμότητας σεισμών και σε υγειονομική κάλυψη αθλητικών γεγονότων ( Μαραθώνιος και Ημιμαραθώνιος Αθηνών) .

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ