Ελάτε στην παρέα μας

Κεντρικό Θέμα

Ξεκινούν και πάλι οι Συνοικιακές Συνελεύσεις στον Δήμο Κηφισιάς

Δημοσιεύθηκε

στις

Ξεκινούν οι επαναληπτικές Συνοικιακές Συνελεύσεις στις συνοικίες του Δήμου Κηφισιάς, με στόχο τη συλλογή των προτάσεων για τον “Συμμετοχικό Προϋπολογισμό “.

Η Δημοτική Αρχή μέσω των Συνοικιακών Συνελεύσεων σε αυτό το στάδιο, προσπαθεί να διαμορφώσει μία αποκρυσταλλωμένη άποψη για τα μικρά τεχνικά έργα, τις δράσεις και τις πρωτότυπες ιδέες, που οι πολίτες επιθυμούν να υλοποιηθούν στην περιοχή τους, με την ενεργό συμμετοχή στη διαδικασία αυτή των Συνοικιακών  Συμβουλίων.

Στις Συνοικιακές Συνελεύσεις ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος και ο προεδρεύων των Συνοικιακών Συνελεύσεων, Δημοτικός Σύμβουλος Νικήτας Κόκκαλης, συλλέγουν τις προτάσεις οι οποίες θα κοστολογηθούν από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Κηφισιάς και ακολούθως κάποιες από αυτές θα υλοποιηθούν. Την πορεία εκτέλεσης του Συμμετοχικού Προϋπολογισμού θα παρακολουθεί ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Αλέξιος Μακρής.

Στο πλαίσιο είναι προγραμματισμένες μέχρι σήμερα οι παρακάτω Συνοικιακές Συνελεύσεις:
Δευτέρα 7/10/2019 και ώρα 18.00 θα πραγματοποιηθεί Συνοικιακή Συνέλευση στην συνοικία «ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ & ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ», στο 2ο & 3ο Δημοτικό Νέας Ερυθραίας.

Τρίτη 8/10/2019 και ώρα 18.00 θα πραγματοποιηθεί Συνοικιακή Συνέλευση στην συνοικία «ΚΑΣΤΡΙ».στο Κ.Ε.Μ.Μ.Ε Νέας Ερυθραίας.

Τετάρτη 9/10/ 2019 και ώρα 18.00 θα πραγματοποιηθεί Συνοικιακή Συνέλευση στην  «ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΥ (δεξιά της Ελαιών)» στο Γ’ ΚΑΠΗ Ν.Κηφισιάς.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ