Ελάτε στην παρέα μας

Κεντρικό Θέμα

Μια μεγάλη γιορτή, η τελετή λήξης της 65ης Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς

Δημοσιεύθηκε

στις

Μια υπέροχη γιορτή με μουσική, βραβεύσεις, σύντομες ομιλίες του δημάρχου Κηφισιάς, Γιώργου Θωμάκου, και του προέδρου της Ανθοκομικής Έκθεσης Γιάννη Παντελεάκη αποτέλεσε η τελετή λήξης της 65ης Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς, την Κυριακή 19 Μαΐου 2019.

Δεκαοκτώ ημέρες γεμάτες ανοιξιάτικες ευωδιές αλλά και με πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα, προσέλκυσαν χιλιάδες επισκέπτες, στο Άλσος Κηφισιάς «Δημήτριος Ζωμόπουλος».
Η τελετή λήξης την φετινή χρονιά ήταν μια μεγάλη γιορτή. Μικροί και μεγάλοι χορωδοί γέμισαν το Άλσος με υπέροχες μελωδίες.
Οι Παιδικές χορωδίες “Μαντολινάτα Αγίου Παντελεήμονα”, “Μικρών Τροβαδούρων” καθώς και η Παιδική Νεανική Χορωδία ΝΠΔΔ “Δ. Βικέλας” του Δήμου Κηφισιάς κατενθουσίασαν τους πολίτες που παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τις ερμηνείες των μικρών χορωδών.
Η Φιλαρμονική του Δήμου Κηφισιάς  υπό την διεύθυνση του μαέστρου Φίλιππου Χίου  προσέφερε  αγαπημένα τραγούδια  και ταξίδεψε το μουσικόφιλο κοινό.

Αναλυτικά τα βραβεία της 65ης Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς είναι:

Βραβείο «Ευάγγελος Σιδέρης» για το εκθεσιακό περίπτερο. Απενεμήθη στους συγγενείς του Αριστείδη Πουλημένου από τον Δήμαρχο Κηφισιάς κ. Γιώργο Θωμάκο
Βραβείο «Ευάγγελος Σιδέρης» για το εκθεσιακό περίπτερο. Απενεμήθη στον Ιωάννη Γρύλλη από τον Δήμαρχο Κηφισιάς Γιώργο Θωμάκο.
Βραβείο «Γιώργος Χιωτάκης» για το καλύτερο περίπτερο πώλησης άνθεων Απενεμήθη στον Αθανάσιο Βάλσαμο από τον Πρόεδρο της Ανθοκομικής Έκθεσης Γιάννη Παντελεάκη.
Βραβεία για τη συμβολή τους στο Κοινωνικό και Πολιτιστικό Πρόγραμμα έλαβαν το «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», το «ΑΓΓΙΓΜΑ ΖΩΗΣ» και η «ΑΓΚΑΛΙΑ», από την Αντιπρόεδρο της Ανθοκομικής Έκθεσης Έφη Κούτση και το μέλος του Δ.Σ. Θεοδώρα- Βιργινία Ντάλλη.
Βραβείο για τη συμβολή του στο Εκπαιδευτικό και Πολιτιστικό πρόγραμμα έλαβε ο δημοτικός σύμβουλος Πάνος Ραυτόπουλος. Απενεμήθη από τον Πρόεδρο της Ανθοκομικής Έκθεσης Γιάννη Παντελεάκη.
Βραβείο για τον διαγωνισμό αφίσας για την Ανθοκομική του Μέλλοντος έλαβε το 3ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς από το μέλος της κριτικής επιτροπής- εικαστικό Τζίνα Δελλασούλα.
Βραβείο για τη διαχρονική παρουσία στην Ανθοκομική Έκθεση έλαβε ο Σύλλογος Μικρασιατών Νέας Ερυθραίας. Το βραβείο παρέδωσε στον πρόεδρο του συλλόγου κ. Κυριάκο Μαρτάκη, ο πρόεδρος της έκθεσης Γιάννης Παντελεάκης.
Βραβείο για τη συμβολή  του στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα έλαβαν οι γεωπόνοι της Ανθοκομικής Ταξιάρχης Ανδριτσόπουλος και Αφροδίτη Ρήγα, από την Αντιπρόεδρο της Ανθοκομικής Έκθεσης Έφη Κούτση.
Βραβείο για τον σχεδιασμό των «Κήπων του Μέλλοντος» έλαβε η Ελίνα Κάτσικα από το μέλος της Ανθοκομικής Έκθεσης Γιώργο Κομιανό.
Βραβείο για την διαχρονική συμβολή της στο πολιτιστικό πρόγραμμα έλαβε η Φιλαρμονική του Δήμου Κηφισιάς.  Το βραβείο απενεμήθη από τον Δήμαρχο Κηφισιάς Γιώργο Θωμάκο.
Βραβεία απενεμήθησαν στους χορηγούς «Playmobil» και «Little tikes», από τον πρόεδρο της Ανθοκομικής Γιάννη Παντελεάκη και την Πρόεδρο «Μένανδρος Α.Ε.» Πόλυ Αστερίου.
Βραβείο έλαβε το Επίτιμο Μέλος του Δ.Σ. της Ανθοκομικής Έκθεσης Περικλής Καραγιαννάκης για την συμβολή του από το Μέλος του Δ.Σ. Αγγελική Βαλασοπούλου.
Βραβείο για την ομαλή διεξαγωγή των «Ανθεστηρίων» απενεμήθη στον Αστυνομικό Υποδιευθυντή της Τροχαίας Κηφισιάς και για τη συμβολή της στην αναβίωσης της γιορτής των παιδιών στην υπάλληλο του Δήμου Κηφισιάς Χριστίνα Κωνσταντίνου.
Το κλείσιμο της 65ης Ανθοκομικής Έκθεσης  έγινε σε πανηγυρική ατμόσφαιρα με πυροτεχνήματα και συναυλία έντεχνων ελληνικών τραγουδιών  από  τους «Δροσουλίτες».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ