Ελάτε στην παρέα μας

Κηφισιάς, Ερυθραίας, Εκάλης

Με μεγάλη συμμετοχή γονέων οι διαδικτυακές ομιλίες του Κ.Π. “Προνόη”

Δημοσιεύθηκε

στις

Τον Φεβρουάριο του 2022 πραγματοποιήθηκαν 4 διαδικτυακές ομιλίες για γονείς από την επιστημονική ομάδα του ΚΠ ΠΡΟΝΟΗ με μεγάλη και ζεστή συμμετοχή από τους γονείς παιδιών παιδικής και εφηβικής ηλικίας.

Τις ομιλίες παρακολούθησαν παραπάνω από 200 γονείς όχι μόνο από τον Δήμο Κηφισιάς και τους όμορους δήμους αλλά και από άλλες περιοχές, εντός και εκτός Αττικής,  χάρη στην ευκολία πρόσβασης που παρεχει η διαδικτυακή υλοποίηση.

Συγκεκριμένα:

  • Στις 7/2/2022  η κα Διονυσία Γιαννοπούλου,  Κοινωνική Λειτουργός-Οικογενειακή Θεραπεύτρια, Αναπληρώτρια Επ. Υπεύθυνη του ΚΠ  «ΠΡΟΝΟΗ» ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ –ΟΚΑΝΑ παρουσίασε στους γονείς του Δημοτικού Σχολείου Νέας Πεντέλης, ομιλία με θέμα «Αυτοεκτίμηση: Πως ενισχύεται και πως αποδυναμώνεται».
  •  Στις 18/2/2022 η κα Αρχοντούλα Αλεξάκη Κοινωνική Λειτουργός MSc-  Ψυχοθεραπεύτρια, Επ. Στέλεχος του ΚΠ  «ΠΡΟΝΟΗ» ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ –ΟΚΑΝΑ στους γονείς του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αρτέμιδος, ομιλία με θέμα «Όρια Αγάπης & Ασφάλειας –Μια συνεργασία γονέων και εκπαιδευτικών».

 

 

  • Στις  21/2/2022  η κα Σωτηρία Μακαρώνη, Ψυχολόγος Υγείας MSc, Υπ. Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, Επιστημονικά Υπεύθυνη ΚΠ «ΠΡΟΝΟΗ» ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ –ΟΚΑΝΑ παρουσίασε σε ανοιχτή ομιλία για όλους τους γονείς της Κηφισιάς και των όμορων Δήμων,   στην πλατφόρμα zoom,  ομιλία με θέμα: «Εθισμός των παιδιών & των εφήβων  στο διαδίκτυο και οι προκλήσεις της  Πανδημίας του COVID 19»  και
  •  Στις 28/2/2020 διαδικτυακή ομιλία για τους Γονείς της Γ’ & Δ΄ Δημοτικού της Σχολής Μωραΐτη  με Θέμα: «Ο ρόλος της οικογένειας στην ψυχική θωράκιση των παιδιών και των εφήβων: παράγοντες κινδύνου & παράγοντες προστασίας» 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ