Ελάτε στην παρέα μας

Κηφισιάς, Ερυθραίας, Εκάλης

Μετά τις εκλογές της Κυριακής: Συνοικιακά Συμβούλια σε όλες τις γειτονιές του Δήμου Κηφισιάς

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνοικιακά συμβούλια απέκτησαν με την εκλογική διαδικασία της Κυριακής 28 Ιανουαρίου 2018 και οι υπόλοιπες 8 συνοικίες του Δήμου Κηφισιάς.
Νέα Κηφισιά (από Ελαιών έως ΟΥΛΕΝ και από Ελαιών έως Δρυμώνος), Εργατικές Πολυκατοικίες, Νέα Ερυθραία (Συνοικισμός, Εθνικιστών και Αναπήρων Πολέμου, Μορτερό, Καστρί) και Εκάλη εξέλεξαν τους αντιπροσώπους τους για τα Συνοικιακά Συμβούλια, τα οποία με τη γνωμοδοτική τους δράση μπορούν να βοηθήσουν το Δημοτικό έργο. Οι προτάσεις τους προωθούνται στα Συμβούλια των Δημοτικών Ενοτήτων Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης και στην Διοίκηση του Δήμου.
Στις συνοικιακές εκλογές προσήλθαν 1056 συμπολίτες μας. Στη Νέα Κηφισιά ψήφισαν 344, στις Εργατικές Πολυκατοικίες 240, στην Νέα Ερυθραία 349 και στην Εκάλη 132.
Ο Δήμος Κηφισιάς και ο Δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος συγχαίρουν τους αντιπροσώπους που εξελέγησαν, στους πολίτες που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία αλλά και τον υπεύθυνο Τοπικής Δημοκρατίας του Δήμου κ. Γ. Τσούλο, στα μέλη των εφορευτικών επιτροπών και στο προσωπικό του Δήμου που εργάστηκε στις εκλογές.
Όλα τα μέλη των νέων συμβουλίων εκλέχθηκαν ανεξάρτητα και από ενιαίο ψηφοδέλτιο. «Οι συγκεντρωτικές, παλαιοκομματικές και παραγοντίστικες νοοτροπίες του χθες, δίνουν σταδιακά τη θέση τους στις συμμετοχικές διαδικασίες του σήμερα», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του Δήμου.
Εκλογές για τα Συνοικιακά Συμβούλια είχαν διεξαχθεί σε 6 συνοικίες τον Οκτώβριο του 2017, και με τις εκλογές του Ιανουαρίου 2018 όλες οι συνοικίες έχουν εκπροσώπους Συνοικιακών Συμβουλίων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ