Ελάτε στην παρέα μας

Κηφισιάς, Ερυθραίας, Εκάλης

ΜΕΝΑΝΔΡΕΙΑ 2019: Με την παράσταση «Εκείνος και… Εκείνος» άνοιξε η αυλαία

Δημοσιεύθηκε

στις

Με την θεατρική παράσταση “Εκείνος και… Εκείνος” του Κώστα Μουρσελά άνοιξε για φέτος η αυλαία των Πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Κηφισιάς Μενάνδρεια 2019 την Πέμπτη 29 Αυγούστου στο κατάμεστο από κόσμο Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς.

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζη με το υποκριτικό ταλέντο που τον διακρίνει αλλά και o Κώστας Μπίγαλης με την καταπληκτική του φωνή ενώθηκαν και δημιούργησαν ένα καταπληκτικό δίδυμο επί σκηνής που κέρδισαν από την πρώτη στιγμή το θεατρόφιλο κοινό της Κηφισιάς.

Ο Σόλων (Αλμπέρτο Εσκενάζη) και ο Λουκάς (Κώστας Μπίγαλης) δύο μοναχικοί διαβάτες της ζωής σχολίαζαν, σατίριζαν, απομυθοποίησαν τον κόσμο που μας περιβάλει και μας μετέφεραν στην Ελλάδα του σήμερα μέσα από τα ανατρεπτικά κείμενα του Κώστα Μουρσελά.

Εκπληκτικές ήταν επίσης οι ερμηνείες της Σάρας Εσκενάζη και της Σαββίνας Πετρίδου στο ρόλο της αστυνομικού.

Στο τέλος της θεατρικής παράστασης ο κ. Εσκενάζη ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Κηφισιάς κ. Γιώργο Θωμάκο που του έκανε την τιμή να είναι εκείνος που θα έκανε την έναρξη των φετινών Μενανδρείων και αναρωτήθηκε πώς θα ήταν να έπαιζαν τους συγκεκριμένους ρόλους οι δύο αξέχαστοι ηθοποιοί του Ελληνικού Κινηματογράφου ο Ντίνος Ηλιόπουλος και ο Μίμης Φωτόπουλος αντίστοιχα στους ρόλους του Σόλων και του Λουκά.

Η σκηνοθεσία ήταν του Αλμπέρτο Εσκενάζη, τα σκηνικά και τα κοστούμια του Μιχάλη Σδούγκου, η μουσική και τα τραγούδια του Κώστα Μπίγαλη, οι χορογραφίες του Νίκου Καραστεργίου, οι φωτισμοί του Λέων Εσκενάζη, η φωτογραφία της Σίσσυς Μόρφη και βοηθός σκηνοθέτη η Σαββίνα Πετρίδου.

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ