Ελάτε στην παρέα μας

Κηφισιάς, Ερυθραίας, Εκάλης

Μενάνδρεια 2020: Ξεκινούν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Κηφισιά – Αναλυτικά το πρόγραμμα και τα μέτρα προστασίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Ν.Π.Δ.Δ. “Δ.Βικέλας” του Δήμου Κηφισιάς εναρμονισμένο με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ για προστασία από την πανδημία του Covid-19, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να διεξαχθούν απρόσκοπτα οι πολιτιστικές εκδηλώσεις των Μενανδρείων 2020.

Τα Μενάνδρεια 2020 επιστρέφουν για μια ακόμη χρονιά με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων που περιλαμβάνουν μουσική και θέατρο για μικρούς και μεγάλους.

“Στην πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνουμε όλοι μας, ο Πολιτισμός αποτελεί το απάνεμο λιμάνι της επικοινωνίας και της ψυχαγωγίας. Στον Δήμο Κηφισιάς παρά τα αυστηρά μέτρα όλα τα προγράμματα Πολιτισμού έγιναν και γίνονται σύμφωνα με τους νέους κανόνες, που οφείλουμε όλοι μας να ακολουθήσουμε. Αγκαλιάζουμε τις Τέχνες και τον Πολιτισμό, διαχρονικά, διαθέτοντας σημαντικούς πόρους. Προσφέρουμε το πολιτισμικό αγαθό και στηρίζουμε έμπρακτα τους δημιουργούς. Ο σύγχρονος Πολιτισμός μας φιλοξενείται και φέτος στα «Μενάνδρεια 2020». Ευχαριστώ τη Διοίκηση και το προσωπικό του Πολιτιστικού Οργανισμού μας «Δημήτριος Βικέλας» για την οργάνωση των εκδηλώσεων”, δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Κηφισιάς, κ. Γ. Θωμάκος.

Σύμφωνα με τις οδηγίες περί ασφαλούς διεξαγωγής ακροαμάτων, θεαμάτων & παραστάσεων σε ανοιχτούς χώρους είναι:
• Υποχρεωτική η χρήση μη ιατρικής προστατευτικής μάσκας από το ακροατήριο.
• Επιβάλλεται η σταδιακή είσοδος και έξοδος ανά σειρά και η σταδιακή άφιξη του κοινού, με ώρα προσέλευσης 30 λεπτά πριν την έναρξη της κάθε εκδήλωσης.
Επίσης, κατά την είσοδο και έξοδο θα πρέπει να τηρούνται ουρές με αποστάσεις 1,5 μέτρου.
• Οι χώροι υποδέχονται μόνο καθήμενους και όχι όρθιους θεατές και πρέπει σε όλη την διάρκεια του θεάματος να παραμένουν στις θέσεις τους.
• Οι θέσεις δεν είναι αριθμημένες.
• Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις, θα γίνεται ΜΟΝΟ με τηλεφωνικές κρατήσεις από Τετάρτη 26/8 ώρες 10:00 – 14:00 (Δευτέρα έως Παρασκευή), στο τηλέφωνο 210 8080527.
Ο κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί να κάνει κράτηση έως 2 άτομα.
• Για τις παραστάσεις 1/9 και 4/9 η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνεται απο την Εμμανουήλ Μπενάκη 3 από τις 10π.μ. έως τις 2μ.μ.
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ