Ειδήσεις
Μεγάλο ενδιαφέρον στην εκδήλωση για την πολιτιστική διπλωματία στο ΚΕΜΜΕ
Μια τριπολική βραδιά στο ΚΕΜΜΕ ένωσε τρία σημαντικά θέματα: Το λογοτεχνικό έτος “Ιάκωβος Καμπανέλης”, την Πολιτιστική Διπλωματία και την Ελευσίνα-Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2023.
Μία εκδήλωση με ομιλητές τον βουλευτή και πρώην Υπουργό Θεόδωρο Ρουσσόπουλο, την πρώην Υφυπουργό Μιλένα Αποστολάκη και τον γενικό καλλιτεχνικός διευθυντής της “Ελευσίνα Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2023 Μιχάλη Μαρμαρινό.
Ο μεγάλος ηθοποιός Γ. Αρμένης αναφέρθηκε στην προσωπικότητα του Ιάκωβου Καμπανέλη και οι ηθοποιοί Μαίρη Ραζή και Σωτήρης Ραζής παρουσίασαν μία σκηνή από το έργο του “Τα τέσσερα πόδια του τραπεζιού”.
Παρόντες ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, η Πρόεδρος του ΚΕΜΜΕ Έφη Κούτση, ο Αντιπεριφερειάρχης Ιωάννης Κεχρής, ο Λεονάρδος Ρακιτζής και πολύς κόσμος που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση.
Ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Κωνσταντίνος Μαργαρίτης διοργάνωσε την εκδήλωση και ο ακούραστος Κώστας Μαντάς επιμελήθηκε της βραδιάς.
[banner id=”153336″]
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Ειδήσεις5 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Κεντρικό Θέμα11 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα11 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αγίας Βαρβάρας10 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Αθλητισμός7 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων7 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν