Ελάτε στην παρέα μας

Κηφισιάς, Ερυθραίας, Εκάλης

Μεγάλη συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Κηφισιάς

Δημοσιεύθηκε

στις

Με ικανοποιητική προσέλευση πραγματοποιήθηκε η Εθελοντική Αιμοδοσία που οργάνωσε το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνική Μέριμνα του Δήμου Κηφισιάς , την Τετάρτη 6 Απριλίου 2022 στην αίθουσα του Κ.Ε.Μ.Μ.Ε στη Νέα Ερυθραία.

Εθελοντές αιμοδότες στην πλειοψηφία τους νέοι αιμοδότες προσήλθαν με υποδειγματική τάξη και τήρηση όλων των μέτρων ασφαλείας, για να προσφέρουν αίμα, δώρο ζωής στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων, παρότι η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε ημέρα γενικής 24ώρης απεργίας,  έφτασε τους 35 και συγκεντρώθηκαν 28  φιάλες αίματος.

Η εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Κηφισιάς πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου, σε συνεργασία με την Τράπεζα Αίματος του Νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμινγκ» για την κάλυψη των αναγκών σε μονάδες αίματος των εθελοντών αιμοδοτών κατά προτεραιότητα, κατοίκων και δημοτών.

Συγχρόνως με την αιμοδοσία και σε συνεργασία με την Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» πραγματοποιήθηκε ενημέρωση και εγγραφή νέων εθελοντών δοτών από την Υπεύθυνη Τάνια Γιάννη.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ