Ελάτε στην παρέα μας

Κηφισιάς, Ερυθραίας, Εκάλης

Μαγική συναυλία Μαχαιρίτσα στην Κηφισιά

Δημοσιεύθηκε

στις

Ένα γεμάτο Ζηρίνειο Στάδιο διασκέδασε και τίμησε το μεγάλο Λαυρέντη Μαχαιρίτσα την Παρασκευή 31 Αυγούστου στο πλαίσιο των Μενανδρείων 2018.
Δύο ώρες, γεμάτες ροκ και έντεχνη μουσική με τη μοναδική χροιά του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, ο οποίος πλαισιωμένος από την εξαίρετη ακορντεονίστα και ερμηνεύτρια Μιρέλλα Πάχου και τον ταλαντούχο τραγουδοποιό Steve Tesser παρουσίασε μια ανάδρομη στην πολύχρονη καριέρα του.
Τραγούδια όπως η «Σκόνη», ο «Τούρκος στο Παρίσι», ο «Νότος», το «Πόσο σε θέλω» κ.α. συνεπήραν το κοινό που χειροκρότησε θερμά τους συντελεστές, ζητώντας την παραμονή τους στη σκηνή, κάτι που τελικά έγινε με το τραγούδι «Ήτανε μια φορά» να σιγοτραγουδιέται από καλλιτέχνες και κοινό κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο μια μοναδική βραδιά.
Τη μεγάλη συναυλία προλόγισε η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» Σίσσυ Παπασπύρου, ο οποία καλωσόρισε το κοινό, ενώ ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος στο χαιρετισμό του στάθηκε στην αξία των πολιτιστικών εκδηλώσεων και την ποιότητα τους, αλλά και στο γεγονός ότι τα έσοδα των εκδηλώσεων όπως αυτής της συναυλίας θα δοθούν στους πυρόπληκτους.
Στην εκδήλωση, επίσης, παρευρέθηκαν πολλοί Δημοτικοί Σύμβουλοι καθώς και μέλη του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ