Ελάτε στην παρέα μας

Κηφισιάς, Ερυθραίας, Εκάλης

Μάγεψε το κοινό η Ελένη Τσαλιγοπούλου

Δημοσιεύθηκε

στις

Μια καταπληκτική συναυλία, με τη μοναδική χροιά της φωνής της στη φαρέτρα της Ελένης Τσαλιγοπούλου, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν στο κατάμεστο από κόσμο Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς.

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου μαζί με την νέα μπάντα της τους Bogaz Musigue μετέφεραν το μουσικό κοινό της Κηφισιάς σε ένα μουσικό ταξίδι στο χρόνο και στον τόπο που έθρεψε την Ελλάδα με άφθαρτα τραγούδια μεγάλων δημιουργών με την επιμέλεια της Δήμητρας Γαλάνη.
Η γνωστή ερμηνεύτρια σε μια καταπληκτική φθινοπωρινή βραδιά, ερμήνευσε γνωστές της επιτυχίες, όπως το “εγώ σ’ αγάπησα εδώ”, “τράβα ρε μάγκα”, “χίλιες σιωπές”, “παιδιά των δρόμων”, “σάλα σάλα”, “να μ’ αγαπάς”, “το φεγγάρι κάνει βόλτα”, “παραμιλητό” οι οποίες μάγεψαν τον κόσμο της Κηφισιάς που τραγουδούσε μαζί της σε όλη την συναυλία.
Χαρακτηριστικό της βραδιάς ήταν η συνάντηση επί σκηνής με την κ. Στέλλα Κονιτοπούλου προς το τέλος της συναυλίας.

Την Ελένη Τσαλιγοπούλου προλόγισε η πρόεδρος του Ν.Π.Π.Δ Δημήτριος Βικέλας κ. Σίσσυ Παπασπύρου και χαιρετισμό απεύθυνε ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος.
Την συναυλία παρακολούθησαν μεταξύ των άλλων ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος, η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού “Δημήτριος Βικέλας” κ. Σίσσυ Παπασπύρου, ο Αντιπρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού «Δ. Βικέλας» Νικήτας Κόκκαλης, ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος των Παιδικών Σταθμών και Πρόεδρος της Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς Γιάννης Παντελεάκης, το μέλος του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. “Δημήτριος Βικέλας” και του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. της Ανθοκομικής Έκθεσης Δήμου Κηφισιάς κ. Στέλλα Κονιτοπούλου, η νέα Δημοτική Σύμβουλος κ. Λίλα Παπαδημητρίου, Δημοτικοί Σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ